MARIĆ ŠOKIRAO IZJAVOM: Parovi su školski program, treba da ih gledaju i deca!
Foto: Pt

Kad nema seksualnog obrazovanja

MARIĆ ŠOKIRAO IZJAVOM: Parovi su školski program, treba da ih gledaju i deca!

Stars -
Maca Diskrecija i Atina Ferari su žrtve tranzicije, poručuje Milomir Marić

Urednik Tv Hepi Milomir Marić tvrdi da je rijaliti “Parovi” edukativnog karaktera i da prošlog petka nije zabranjen na 24 časa iz političkih razloga, kako pojedinci tvrde, već zbog zavisti.

"Ovo nije politička zabrana, nego klasična osveta konkurencije. Smišljena je čitava kampanja protiv nas, čak su nam i pretili da će da nam naprave pakao od života", rekao je Marić i dodao:

"Niko ne može da veruje da pravimo emisije gledanije od Pinkovih, od RTS-a i Prve TV. Svima smo pomrsili račune i taj dogovor koji među njima postoji već godinama".Marić o privremenoj zabrani “Parova” kaže:

"Ovih dana me dosta ljudi zove. Kažu da je to najbolji reklamni potez koji su “Parovi” mogli da dobiju i da se to novcem ne može platiti. Srbi vole “zabranjeno voće”", tvrdi urednik ove televizije i stiče da je ovaj rijaliti ustvari edukativnog karaktera.

"Parovi su školski, edukativni program. Odavno je ukinut program za decu na RTS-u. Bilo je pokušaja da se uvede seksualno obrazovanje u školama, ali nije uspelo".

Starlete poput Mace Diskrecije i Atine Ferari se, kako kaže, šale i poigravaju sopstvenim izjavama.

"One su žrtve tranzicije! Svaka od njih bi želela da se bavi nekim ozbiljnim poslom, ali su shvatile da i ovi koji su završili škole nemaju šta da rade, da masovno odlaze iz Srbije. Praktično, one su se prihvatile najstarijeg zanata", rekao je i zaključio:

(Naše novine)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track