MARINA BAŠ VIP SELJANKA: Na Farmi neću musti krave
Foto: Zorana Jevtić

Ludilo kreće

MARINA BAŠ VIP SELJANKA: Na Farmi neću musti krave

Stars -
Pevačica Marina Perazić uveliko se priprema za ulazak na imanje u Lisoviću, a kako je do početka ostalo malo vremena, ona se posvetila šopingu.

"Evo, upravo šopingujem, još nisam kupila sve neophodne stvari za farmu, ali nadam se da ću stići do ulaska", rekla je vidno uzbuđena pevačica i istakla da će na imanju raditi sve poslove, osim muže krava.

"U Farmi u kojoj sam bila sam muzla kravu i to je jedino što ove sezone sigurno neću raditi. Od tada imam bolove u palcu, ostale su mi trajne posledice od tog posla, tako da ću to sada preskočiti. Što se drugih poslova tiče, volim da kuvam i čistim, a i brže mi prođe vreme kada sam aktivna", objašnjava Perazićeva i kaže da ne zna kako će se slagati sa koleginicama koje ulaze u rijaliti, jer se sa njima privatno ne druži.

"Čula sam da ulaze Zorica Brunclik i Vesna Zmijanac. Ne znam kako ćemo se slagati, jer ih ne poznajem dobro. Naravno da smo se upoznale tokom karijere, ali se ne družimo, tako da je glupo da dajem neku procenu unapred", zaključila je Marina.

"Upoznala sam Baneta, koji ulazi na farmu, kao i još neke klince i deluje mi da ćemo se lepo slagati. Znam se sa još jednom osobom koja će kasnije ući na imanje i zato vam neću otkriti ko je u pitanju, ali ću reći da ću se sa tom osobom odlično slagati", rekla je Perazićeva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja