MARINA PERAZIĆ OTVORILA DUŠU: Bežala sam od agresivnih ljudi!
Foto: Damir Dervišagić

Iskustvo

MARINA PERAZIĆ OTVORILA DUŠU: Bežala sam od agresivnih ljudi!

Stars -

Bivša farmerka koja je mnoge nervirala čestim plakanjem, ali je većinu njih oduševila svojim stavovima Marina Perazić otkrila je kako se osećala tokom više od 100 dana u najpopularnijem rijalitiju u reginu. Marina nam je priznala da nije imala nikakvu taktiku, da se za pobedu nije spremala, niti joj se nadala, ali da je bila veliki borac u Farmi 7.

Perazićeva je otkrila i koji su bili njeni najveći strahovi, ali nakon svega, prevazišla ih je i sada kuje planove za budućnost.

"Nisam se baš odmorila zbog emisija koje smo snimali. Pre sat vremena sam stigla u Novi Sad i raspremam se za Egzit. Jedna ćerka je u Njujorku, a Mia će biti sa mnom", otkrila je Marina.

Marinina mlađa ćerka Luna je za vreme njenog boravka na imanju u Lisoviću otišla u Njujork, što je pevačicu jako pogodilo.

"Ona to jeste najavila, rekla mi je da planira da ide. Ali ja sam mislila da će ona to pomeriti s obzirom na to da ja nisam tu. Međutim, mislim da je pametno uradila što je otišla. Ona je pokušavala da stupi u kontakt sa mnom, ali pravila su takva da nije bilo moguće da se vidimo. S druge strane, da su nam dali pola sata da se vidimo, mene bi to rasturilo, ne znam da li bih mogla da izdržim do kraja. Sad mi je drago da je otišla", rekla je pevačica i objasnila da i starija ćerka treba da se pridruži sestri u Americi.

Marina Perazić je istakla da je ponosna što je izdržala toliko dugo na Farmi iako je u jednom trenutku želela da izađe.

O pobedi Jelene Golubović, Marina nam je rekla:

"Ja nisam uopšte pretendovala da budem prvo mesto, zato što kada se Jelena pojavila, bilo je jasno da je ona pripremila teren i jako glasačko telo. Ona se smisleno pripremala za to. Ja sam sedam dana pre početka odlučila da ulazim. Nisam uopšte mislila da ću se zadržati toliko dugo. Ja sam posle sedam nedelja htela da izađem, ali nisam. Onda sam odlučila da idem do kraja i da šta god bude bilo ja moram i mogu to da izdržim. Bilo je kao u tunelu, kopaš i čekaš svetlo na kraju. Nema nazad."

Pevačica je istakla da ima visok prag tolerancije i da ne voli da se svađa bez razloga.

"Ne volim da se sukobljavam sa ljudima bez razloga, ne mogu da kažem ljudima nešto ako nisam sigurna u to, moram da budem sigurna u nešto da bih rekla šta mislim. Imam svoje mišljenje, ali mislim da ne bi trebalo sa svakim uopšte da ga delim. Nemam potrebu da sa svim ljudima uopšte komuniciram. Radije ću se skloniti od ljudi koji šire negativnu energiju i koji su agresivni. Jedino ako mene ugrožavaju, onda ću se suprotstaviti tome", istakla je Marina.

Nakon brojnih sukoba na imanju Lisoviću, pevačica ne želi da na nju gledaju kao na žrtvu.

"Meni je dostojanstvo na prvom mestu. Držim do svog dostojanstva, a kad neko takne to, ja ću skočiti i braniti se. Ja sam borac. A tih udara je bilo toliko mnogo. Ja dobro funkcionišem u stresnim situacijama. Znam da se odbranim kad treba. Ja sebe ne doživljavam kao žrtvu! Ja sebe doživljavam kao nekoga ko se na svoj način postavlja i suprotsavlja nekim ljudima koji su imali agresivne napade u odnosu na mene. Čudno mi je što svi mene nešto žale, a ja sebe ne jer nisam žrtva" iskrena je bila Marina.

Marina će naredne dane provesti uživajući na Egzitu, a kako nam je objasnila, muzika ono u čemu istinski uživa i muzika je nešto što joj je mnogo nedostajalo u rijalitiju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track