Merjem Uzerli: Najlepšu piletinu u Berlinu jedem u srpskom restoranu!
Foto: Facebook

Glumica voli našu hranu

Merjem Uzerli: Najlepšu piletinu u Berlinu jedem u srpskom restoranu!

Stars -
najbolja piletina u Berlinu može se jesti u jednom srpskom restoranu, a mogu samo da zamislim kakva je hrana kod vas. Nadam se da će mi se pružiti prilika da posetim Beograd i Srbiju, rekla je glumica

Popularna glumica turskog porekla, Merjem Uzerli, koju je proslavila uloga sultanije Hurem u seriji „Sulejman Veličanstveni“, posle burnog perioda zbog snimanja i preokreta u privatnom životu, danas živi u glavnom gradu Nemačke, kao sav normalan svet.

Iako omiljena među milionima ljudi, u više desetina zemalja u kojima se emituje serija „Sulejman Veličanstveni“ Merjem Uzerli u jednom momentu napušta snimanje serije i iz Istanbula se vraća rodni grad, Berlin. Usledila je prava životna drama u emotivnim odnosima iz koje ona izlazi kao pobednica, bogatija za ćerku Laru, koja je plod sada već njen bivše ljubavi s turskim biznismenom Ateš Džanom.

Merjem sada govori samo i isključivo o lepim događajima i sreći u kojoj uživa. Tu su i planovi za budućnost.

"Dosta je odmora! Krajem septembra putujem u Emirate, gde ću u prisustvu brojnih novinara iz Evrope, Amerike i drugih delova sveta potpisati ugovor s tamošnjim televizijskim kanalom MBC, koji će u koprodukciji s jednom televizijom iz Turske u Istanbulu snimati novu seriju", kaže Merjem i dodaje da je završila sa ulogom Hurem.

"Završila sam s Hurem! Ovo će biti serija o modernoj ljubavi sa Bosfora i apsolutno nema dodirnih tačaka s tematikom iz serije u kojoj sam tumačila lik sultanije Hurem", priča glumica koja nije želela da odgovori na pitanje u kakvim je odnosima sa ocem svoje ćerke.

"Divno je u Berlinu! Upravo smo se vratile s letovanja, uživale smo na obalama Španije, bile smo i u Maroku, i bilo je fenomenalno, da ne kažem veličanstveno", vešto je izbegla odgovor glumica i nastavila da obožava da jede piletinu u srpskom restoranu u Berlinu

"Imam jako puno prijatelja iz Srbije ovde u Berlinu, i više puta su mi pričali koliko me ljudi u Srbiji vole. I najbolja piletina u Berlinu može se jesti u jednom srpskom restoranu, a mogu samo da zamislim kakva je hrana tamo. Nadam se da će mi se pružiti prilika da posetim Beograd i Srbiju", zaključila je glumica.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track