Milan Karadžić: Operisan sam mesec dana pre snimanja „Gorčila“

Režiser o zdravstvenim problemima

Milan Karadžić: Operisan sam mesec dana pre snimanja „Gorčila“

Stars -
Imao sam dve operacije i 20 dana posle toga otišao sam na Cetinje da radim. Kad sam tamo trčao po kršu, svi su me gledali i pitali se kako to mogu, kaže reditelj

Nakon uspeha serije „Budva na pjenu od mora“, ljupkost, slabost i mentalitet crnogorskog naroda reditelj Milan Karadžić obradio je u filmu „Gorčilo - jesi li to došao da me vidiš“.Ostvarenje koje je počelo da osvaja i do suza zasmejava gledaoce u bioskopima širom zemlje postiže veliki uspeh u svim bioskopima u Srbiji i Crnoj Gori. I u toku snimanja ovog filma bilo je mnogo anegdota i smešnih momenata, ali pred prvu klapu Karadžiću i nije bilo baš do smeha.- Mesec dana uoči početka snimanja filma „Gorčilo“ imao sam jednu ozbiljnu operaciju - otkriva za novi broj magazina Stori Milan Karadžić.

On se prisetio borbe za svoje zdravlje:- Zdravstveni problem zadesio me je dok sam boravio u Budvi i potom sam morao hitno da se podvrgnem hirurškoj intervenciji u Kotoru. Tamo je vrhunski hirurg Ilić sjajno obavio operaciju. Nakon toga bila je potrebna i druga, a operisao me je Zoran Krivokapić, inače Mimin i moj drug, koji me posle zahvata udario po dupetu i rekao: „Ajde sad, idi snimaj film“. Bukvalno sam 20 dana posle operacije otišao na Cetinje da radim. Kad sam tamo trčao po kršu, svi su me gledali i pitali se kako to mogu. Zanimalo ih je šta mi je to uradio doktor, pa sa toliko energije pristupam poslu. Energija stiže iz glave. Najvažnije je da se čovek bori protiv bolesti i da sve vreme pozitivno misli. Idemo dalje, što bi se reklo - kaže Milan, proslavljeni reditelj i brat glumca Milutina Mime Karadžića.Ceo intervju možete pročitati u novom broju magazina Stori!(S. T.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track