MILAN NIKOLIĆ ŠARENI: Stanija je dno dna, prava je...
Foto: Printscreen I Damir Dervišagić

Dobrojevićkin dečko više neće da čuje za nju

MILAN NIKOLIĆ ŠARENI: Stanija je dno dna, prava je...

Stars -
Šareni zauvek je starletu izbrisao iz života zbog vaćarenja s oženjenim kriminalcem Kristijanom

Stanija Dobrojević definitivno je ostala bez svoje najveće ljubavi Milana Nikolića, poznatijeg kao Šareni, a sve zbog Kristijana Golubovića! Starleta i ne sluti da je zbog pipkanja i vaćarenja u rijalitiju „Farma“ s osuđenim narko-dilerom koji je pola svog života proveo u zatvoru zatvorila vrata, ali i srce kod dečka koji je uvek praštao sve njene afere. Prema rečima prijatelja, starleta je u očima Šarenog toliko nisko pala da kontroverzni biznismen za nju više ne želi da čuje.- Milan se mnogo razočarao u Staniju! Nije očekivao da će sama potvrditi ono o čemu svi bruje - da je laka ženska. Kad je video šta radi s Kristijanom u hotelu, pozvao me je i rekao mi: „Ona je drolja, dno dna! Neću više da čujem za nju!“ Posebno ga je iznenadilo to kad je već na početku rijalitija shvatio da se zaljubila u kriminalca i da joj je mnogo stalo do njega. Kap koja je prelila čašu bila je kad su Kristijan i Stanija ostali sami u hotelu. Tad je Milan prestao da gleda „Farmu“ i nju je zauvek izbrisao iz svog života i srca - priča naš sagovornik i nastavlja:

- Šareni mi je rekao da se njegova devojka ponaša poput drolje koja se vucara s etiketiranim prodavcem droge. Umesto da opere ljagu sa sebe, Stanija pred širokim auditorijumom dozvoljava narko-dileru da s njom radi šta hoće. Jednostavno ne može da nađe opravdanje za to što je dozvolila sebi da se pipka s čovekom koji joj je nekoliko puta u programu rekao da je kurva. Osim toga, Stanija se grozila žena koje sebi dozvole da budu s oženjenim muškarcima pored toliko slobodnih frajera, a evo sad je postala jedna od njih. I odabrala je najgoreg od svih - završava Milanov prijatelj, koji je insistirao na anonimnosti, tvrdeći da Stanija krije da je opet sa Šarenim, svojim glavnim finansijerom.

Ovo vaćarenje je bilo previše za Šarenog... Stanija i Kiki u akciji
Ovo vaćarenje je bilo previše za Šarenog... Stanija i Kiki u akciji

Kako bismo proverili naša saznanja, pokušali smo da stupimo u kontakt sa Nikolićem, ali do njega nije bilo moguće doći jer je posle saznanja da ga traže novinari ugasio profil na Fejsbuku, a na telefon se javlja samo najbližim prijateljima.Pozvali smo i Stanijinu mamu, koja nam je poručila da ništa ne želi da govori dok njena mezimica ne napusti rijaliti i uputila nas je na PR službu svoje ćerke:- Stanija je s Kristijanom samo prijatelj. Pritom, Šareni i Stanija više nisu u vezi i ne vidim zašto bi on tako nešto izjavio. Ja ne verujem da je bilo šta ružno pričao o njoj, a ukoliko jeste, ne razumem razlog za tako nešto jer ništa loše nije uradila u rijalitiju, a nije joj ni dečko - kratko nam je poručio Stanijin portparol.

Varala ga i u „Farmi 4“FILIPA JOJ OPROSTIOStarleta iz Rume je 2013. u „Farmi 4“ Šarenog prevarila s manekenom Filipom Panajotovićem, a o seksu s njim pričala je upravo Kristijanu kad su bili u hotelu. - Plakala sam posle seksa s Filipom za bivšim, a on me je tešio. Eto, takav je bio seks. Ja sam se vratila Šarenom, ali jednom kad se vaza polomi, više ne može da se sastavi. Šareni i moja mama zajedno su gledali „Farmu“ i plakali - otkrila je Stanija pre mesec dana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track