MILICA PAVLOVIĆ IZNENADILA: Nakon njenog odgovora o ljubavnom životu nastao je tajac u studiju
Foto: Printskrin/TV Pink

Zanemeli

MILICA PAVLOVIĆ IZNENADILA: Nakon njenog odgovora o ljubavnom životu nastao je tajac u studiju

Stars -
Udvaraju se ali sve je to nešto bezveze. Kao slatka si mi, uzme broj i nešto glupo napiše. Kad treba da izađemo na piće oni se valjda uplaše i to je to, govori pevačica

Milica Pavlović gde god da gostuje dobije pitanje vezano za njen ljubavni život što joj je, kako ona kaže, preko glave.

Pevačica kaže da za sada, koliko ona zna, nema dečka te da je zaljubljena u svoju novu pesmu koja tek treba da izađe, a onda je i objasnila kako to da do sada nije našla dečka.

"Nije naišao prosto. Kad naiđe sa zadovoljstvom ću pričati o njemu jer to će biti moja bolja polovina", rekla je Pavlovićeva i nakon toga izazvala kratkotrajni tajac u studiju jer kao što svi znamo, opis "bolja polovina" koristi se za ženske osobe u ljubavnim vezama.

Nakon kratkotrajne pauze nastupio je smeh u studiju a onda je sve zanimalo da li se pevačici muškarci udvaraju.

"Ma, slabo nešto. Udvaraju se ali sve je to nešto bezveze. Kao slatka si mi, uzme broj i nešto glupo napiše. Kad treba da izađemo na piće oni se valjda uplaše i to je to", rekla je pevačica koja smatra da je muškarcima verovatno problem taj virtuelni svet gde ih gledaju na televiziji i to im stvara barijeru.

Milica koja je na svoju karijeru poseban pečat dala odličnim igranjem smatra da ni jedna ljubav ne može to da joj zabrani.

"Ja sam neko ko dolazi sa sela kod Leskovca i neko ko priželjkuje porodicu. To volim, a najviše volim kada vidim koliko su srećni moji baka i deka zajedno. To priželjkujem i ja. Pored toga trudim se da budem kvalitetna i da radim ono što volim, ali ako bi mi neko to zabranio onda me ne voli dovoljno. Dao Bog d amogu kao Madona u 50. godini onako dobro da igram, i igraću sigurno", rekla je pevačica u emisiji Lee Kiš.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

(EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track