MILICA PAVLOVIĆ O PREŽIVLJENOJ NESREĆI: Leteli smo po tunelu a onda sam shvatila da ne osećam ruku
Foto: Dragan Kadic

Prisetila se teških trenutaka

MILICA PAVLOVIĆ O PREŽIVLJENOJ NESREĆI: Leteli smo po tunelu a onda sam shvatila da ne osećam ruku

Stars -
Samo se sećam da sam čula jak zvuk udarca, a onda jedna operacija, pa druga, pa doktor ne prihvata da me operiše jer imam tri, četiri preloma. Na kraju su me ipak operisali i tada sam dobila metal, priča pevačica

Milica Pavlović pričala je o svom odrastanju u malom selu u blizini Leskovca, o babi i dedi uz koje je odrasla, svom školovanju i prvim muzičkim počecima.

Pevačica se prisetila i saobraćajne nesreće koja joj sedogodila u Švajcarskoj kada se sa drugarima vraćala sa proslave.

"Vozio je verenik moje drugarice iz Švajcarske. Valjda je dao preveliko ubrzanje, ne sećam se. Ja sam sedela iza suvozača i pričala sam sa drugaricom tako da se i dan danas ne sećam šta se dogodilo. Samo se sećam da sam čula jak zvuk udarca, udarali smo u tunelu levo – desno i izašli smo na drugom kraju tunela i tada je auto stao", izjavila je Pavlovićeva.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

Ona se prisetila i momenta kada je shvatila da ne oseća svoju ruku.

"Onda jedna operacija, pa druga, pa doktor ne prihvata da me operiše jer imam tri, četiri preloma. Na kraju su me ipak operisali i tada sam dobila metal. Rekli su mi da budem srećna ako povratim šezdeset posto funkcija u ruci. Ali ja sam bila uporna, vežbala sam sama, hranila se zdravo, čitala o tome na internetu i na kraju sam za nekih pet meseci uspela da povratim sve funkcije u ruci. Imala sam šipku u ruci koju sam izvadila za vreme takmičenja", bila je iskrena pevačica u emisiji "Iz profila" i dodala da je i dalje u dobrim odnosima sa dugaricom i njenim verenikom koji je vozio autotog kobnog dana.

Foto: Printskrin/TV Pink
Foto: Printskrin/TV Pink

(Hello)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track