MIROTVORAC: Šaban pokušao da pomiri Zoricu i Sašu

Na slavu pozvao prijatelje koji su u svađi

MIROTVORAC: Šaban pokušao da pomiri Zoricu i Sašu

Stars -
Šaulić se trudio da njegova kuma i direktor „Granda“ obnove prijateljstvo, ali su se oni sve vreme uporno izbegavali

Šaban Šaulić pokušao je da pomiri svoju kumu Zoricu Brunclik i Sašu Popovića, koji su bili gosti na proslavi njegove krsne slave Sveti Jovan. Međutim, sav njegov trud pao je u vodu jer su se pevačica i direktor „Granda“, koji su u svađi od prošlog leta, sve vreme izbegavali!Kralj narodne muzike imao je želju da Brunclikova i Popović obnove prijateljstvo. Iako je pokušavao da ih smesti za isti sto, to mu nije pošlo za rukom.Nije htela da ga pogleda- Zorica i Saša su i dalje na ratnoj nozi! S obzirom na to da su se nekad poštovali, folkerki teško pada njihov zahladneli odnos, pa je sve vreme izbegavala Sašin pogled. Kod Šabana joj je bilo veoma neprijatno jer nije progovorila ni reč s bivšim direktorom, njegovom suprugom Suzanom i Lepom Brenom. I sve vreme se domunđavala sa suprugom Miroljubom Aranđelovićem Kemišem. Šaulić je nekoliko puta seo pored njih kako bi proćaskali, ali sve se završilo na tome - rekao je naš izvor koji je bio na slavi i dodao da je Lepa Brena došla u pratnji nekadašnje ljubavnice Miroslava Ilića Mirjane Antonović i njihovog vanbračnog sina Devina.

- Pošto Mira boravi u pevačicinoj kući, Brena nije želela da je ostavi samu i povela je nju i njenog sina na Šabanovu slavu - zaključuje naš izvor.

Slavili do jutra

Podsetimo, Zorica se nije slagala sa Sašinim odlukama u „Zvezdama Granda“, zbog čega je odlučila da napusti takmičenje, u kojem je bila član žirija. Iako je Popović izbegavao da je negativno komentariše u javnosti, Zorica je jedno vreme bila oplela po njemu kao po najvećem neprijatelju. Pozvali smo Šabana, Zoricu i Sašu, ali su oni bili nedostupni, što nas i ne čudi, s obzirom na to da su slavili do ranih jutarnjih sati.

Ima se...PARAMA KITIO ALEKSANDRU I DRAGOGAleksandra Prijović i Dragi Domić su, kao i prethodnih godina, bili zaduženi za zabavljanje gostiju na slavi Šaulića. S obzirom na to da oni na njegovim slavljima ne nastupaju za honorar, Šaban ih je častio dobrim bakšišom.- Šaban je uvek darežljiv. Bilo je prelepo, Goca i Šaban su izuzetni domaćini - rekao je Domić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track