MOJ ŽIVOT SA ŠIJANOM Goca Božinovska: Gostila sam policiju i najveće srpske mafijaše!
Foto: Printskrin

Iskreno o braku sa ubijenim kik bokserom

MOJ ŽIVOT SA ŠIJANOM Goca Božinovska: Gostila sam policiju i najveće srpske mafijaše!

Stars -
Šta god da se desilo u Surčinu devedesetih godina, policija je imala dojavu da je to uradio Šijan. I zato su nam svaki dan policajci upadali u stan i smarali nas, ispričala je pevačica

Pevačica Goca Božinovska otkrila je kako je izgledao život sa Zoranom Šijanom, kik-bokserom za koga se smatralo da je vođa surčinskog klana, koji je ubijen pre 16 godina. Folkerka priznaje da su im najveći srpski mafijaši, kao i policajci bili česti gosti u kući.

"Šta god da se desilo u Surčinu devedesetih godina, policija je imala dojavu da je to uradio Šijan. I zato su nam svaki dan policajci upadali u stan i smarali nas", priča Božinovska, koja je bila svedok početka saradnje i druženja njenog pokojnog supruga sa čelnicima zemunskog klana Dušanom Spasojevićem Šiptarom i njegovom ekipom.

Foto: Printscreen Youtube
Foto: Printscreen Youtube

Kada sam ga pital: "Zoki, ko su ti ovi?", on mi je rekao: "Drugari iz Surčina”. To je bilo sve, nisam znala čime se oni tačno bave. Nisam ni pitala", rekla je pevačica.

Krajem novembra 1999. godine pevačicin suprug je ubijen iz “škorpiona” u blizini kluba “Stupica” dok je Goca pevala u Austriji.

Foto: Printscreen Youtube
Foto: Printscreen Youtube

"Tu noć sam pevala u Beču i poslednje što sam razgovarala sa njim bilo je to da mi je rekao da je ćerku Zoranu ostavio kod kuće sa bakom, a da je petogodišnji sin Mirko s njim. Čula sam ih obojicu. Zoran je rekao da se Mirko sav umazao i vikao je da brzo opere ruke. U pozadini sam čula glas sina kako kaže: “Dobro, tajo, dobro”.To je bio naš poslednji razgovor", priznala je Goca u emisiji "Dosije". Kada je saznala da je Zoran ubijen, nije znala da je njihovog sina Mirka vratio kući sat pre sačekuše, kao da je predosetio šta mu se sprema".

Foto: Printscreen Youtube
Foto: Printscreen Youtube

Zoran je u tom trenutku imao vanbračnu vezu sa njihovom komšinicom Goranom, koja je prva i saznala za nesreću. Taj detalj otkrila je lično Šijanova majka.

"Oko 1.30 zazvonio je fiksni telefon. Zvala je ta Gorana, sa kojom je on valjda bio u vezi. Vikala je: ”Strašno, kevo, strašno! Zoran je ubijen", istakla je Milica Šijan.

Foto: Printscreen Youtube
Foto: Printscreen Youtube

Božinovska: Zoran je postrojavao policajceŠijan je svojoj supruzi sve pričao, pa tako i dogodovštine kada je bio priveden.

"Početkom devedesetih, Šijan i njegova ekipa zakačili su se sa nekim momcima u Vojvođanskoj ulici i odlučili da se sa njima u narednom periodu obračunaju. U međuvremenu, Zoran je dobio dojavu da su momci iz te ekipe planirali to veče da napadnu njih u “Kotobanji”, zbog čega su bili spremni. Umesto članova suparničke ekipe, u kafić su upali policajci i uhapsili Zorana sa svim pajtosima. Njihovi drugari iz Surčina se skupe i opkole policijsku stanicu gde su bili pritvoreni, a Šijan uzme kapu načalniku sa glave i stavi je na glavu Zvonka Plećića i na megafon kaže: "Od sada je Pleća načelnik", ispričala je pevačica.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track