MOTO SEKSI DEJANE: Kad padneš, ustani i nastavi dalje!
Foto: Facebook

Postala voditeljka

MOTO SEKSI DEJANE: Kad padneš, ustani i nastavi dalje!

Stars -
Manekenka i odnadavno voditeljka ponosana je na svoje telo i često na društvenim mrežama objavljuje svoje fotografije na kojima se vidi sva njena prorodna lepota

Manekenka Dejana Živković, koju od skoro možemo da gledamo i kao voditeljku emisije "Bulevar delikates", javnosti je postala poznata po bivšim ljubavnim veza. Naime, Živkovićeva je bila u vezi sa golmanom Vladimirom Stojkovićem, ali je sada zaljubljena i srećna sa Crnogorcem Jovanom Vukotićem, koji važi za vođu "Škaljarskog klana" i trenutno se nalazi u zatvoru.

"U modnom svetu prepoznaju me po modnim fotografijama, u sportskom svetu su me prepoznavali kako nekadašnju reprezentativku Srbije u atletici, a konzumenti tabloida verovanto me znaju onako kako sam im bila servirana - po mojoj ponekoj istinitoj simpatiji. A kako je moja davnašnja želja je da se bavim voditeljskim poslom, biće prilike da me širi auditorijum tek upozna onakvu kakva jesam", rekla je nedavno voditeljka.

Njen moto glasi "kad padneš, ustani i nastavi dalje", a vodilja "Ljubav, vera, nada".

Da bi sačivala svoju vitku liniju Živkovićeva provodi u teretani. Veoma je ponosana na svoje telo i često na društvenim mrežama objavljuje svoje fotografije na kojima se vidi sva njena prorodna lepota.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track