NAJVREDNIJE OD ĆERKE ILDE: Evo šta je sve Šaban Šaulić dobio za ROĐENDAN!
Foto: Dragan Kadić

Veselje

NAJVREDNIJE OD ĆERKE ILDE: Evo šta je sve Šaban Šaulić dobio za ROĐENDAN!

Stars -

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić je na proslavu svog 65. rođendana, koja je održana nadomak Beograda, došao sa suprugom Gordanom i sinom Mihailom.

"Nikakvih posebnih želja nemam, meni je cela godina u znaku jubileja, očekujem da se Ilda porodi i to je nešto što će u narednom periodu obeležiti moj život", rekao je Šaban."Ja nisam znao za venčanje, ali nije ni ona. Bojan je kleknuo, ona je pristala", kroz smeh je objasnio.Šabanova naslednica Ilda otkriva da je njenom ocu teško kupiti poklon.

"Nek mi je otac živ i zdrav i to mi je najbitnije. Neka nas njegov prelepi glas služi još dugo. Da imamo još mnogo razloga da proslavljamo lepe stvari. Problem je Šabanu odabrati poklon jer je on čovek koji je dosta skroman, ali sve vezano za pecanje je pun pogodak", rekla je Ilda, koja je oca častila skupocenim štapom za pecanje koji košta nekoliko hiljada evra.

Šabanu su tokom večeri stizali interesantni pokloni, a možda je najupečatljiviji od Baneta Obradovića.Reč je o karikaturi pevača na kojoj Šaban nosi krunu.

Goste su zabavljali Andreana Čekić i Beki Bekić, a mikrofona se u jednom momentu latila i Zorica Brunclik.

"Šaban i ja se družimo još od prošlog veka. Mi smo kumovi i ja sam uvek uz njega i na svim njegovim veseljima", rekla je Zorica.

Foto Dragan Kadić
Foto Dragan Kadić

Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja