NAŠA ESTRADA ČUDO MEDICINE: Grudi im rastu jedući salamu, bore se same peglaju!
Foto: Printskrin Tviter

Kriju da ih hirurgija ulepšava

NAŠA ESTRADA ČUDO MEDICINE: Grudi im rastu jedući salamu, bore se same peglaju!

Stars -
Samo sam ostavila cigarete i ten mi se drastično popravio, ističe pevačica Kaja Ostojić

Mnoge naše pevačice krijuda su se podvrgle estetskoj intervenciji na svom telu ili licu. Maja Nikolić je izjavila kako joj grudi rastu zbog hrane, a sada i Katarina Ostojić Kaja tvrdi da nije išla pod nož.

Kaja nije su počele da smetaju priče da je ubrizgala botoks! Supruga svetski poznatog di-džeja Džuniora Džeka čak tvrdi da su joj bore nestale čim se rešila nikotinske zavisnosti.

"Samo sam ostavila cigarete i ten mi se drastično popravio", ističe pevačica, koja je očigledno zaboravila fotografije iz lekarske ordinacije od pre četiri i po godine, kada je sa 27 godina prvi put botoksom peglala bore na čelu i oko očiju.

Foto: Printskirn Tviter
Foto: Printskirn Tviter

Kaja nije jedina koja je pokušala da sakrije od javnosti tvrdeći da nije išla kod plastičnog hirurga i estetičara.

Neke čak o postaju medicinski fenomeni, ali ne priznaju da su im lepotu i bujne atribute obezbedili novac i estetski hirurzi.

Pevačica Maja Nikolić je rekla da su joj grudi porasle zbog dijete i zato što je jela salamu, a je očigledno da je ugradila silikone."Ugradila sam silikone, i to sam prva uradila na našoj estradi. Posle mene su još mnoge poznate žene krenule sa korekcijom grudi. Ta izjava o dijeti je pogrešno interpretirana u jednom tabloidu", rekla je svojevremeno.

Foto: Dragan Kadić
Foto: Dragan Kadić

I starleta Soraja Vučelić tvrdi da za njeno poprsje nije odgovoran estetski hirurg, već - knjiga.

"Da bih imala ovako bujne grudi morala sam da pročitam više od 600 knjiga - izjavila je Soraja, verovatno misleći da je položaj ruku dok čita knjige doprineo tome da joj se grudi podignu i očvrsnu.

Foto: Printskrin/FB
Foto: Printskrin/FB

I pevačica Katarina Živković, koja je ugradila silikone u grudi i zadnjicu, otkrila je pred kamerama emisije da su joj grudi narasle od zdrave ishrane."Ja sam samo malo bolje jela. Hranu na kojoj piše da što se je više jedete to idu u grudi", našalila se pevačica.

Foto: printskrin Facebook
Foto: printskrin Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track