NATAŠA BEKVALAC PRAVI BAZEN OD 20.000 EVRA: Pevačica će imati svoje parče mora!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Gradi se

NATAŠA BEKVALAC PRAVI BAZEN OD 20.000 EVRA: Pevačica će imati svoje parče mora!

Stars -

Oaza za dušu i telo Pevačica će na salašu u Čeneju uskoro imati svoj prostor za brčkanje i sunčanje, gde će uživati sa novim dečkom Lukom Lazukićem

Nataša Bekvalac uložila je 20.000 evra u izgradnju bazena na svom imanju u Čeneju nadomak Novog Sada!Pevačica, po svemu sudeći, ovo leto želi da uživa s novim dečkom Lukom Lauzkićem i ćerkom Hanom daleko od znatiželjnih paparaca, pa će se brčkati u svom kućnom parčetu mora.

Još malo i gotovoU to se uverila ekipa Kurira, koja je tokom vikenda posetila Natino prostrano imanje smešteno na oranici u Vojvodini. Katanac na velikoj gvozdenoj kapiji bio je dovoljan znak da niko od porodice Bekvalac nije tu.- Ako tražite Natašu ili nekog od njene porodice, oni nisu dolazili od 1. maja. Kuću i okućnicu održava jedan čovek koji će doći tek predveče - rekao nam je komšija koji se predstavio kao Dragan i zamolio da ga ne fotografišemo.

Upitali smo ga da li on zna da pevačica gradi bazen.- Naravno, majstori su još pre skoro dva meseca počeli da rade na njemu. Gradnja je stala na nekoliko dana zbog kiše, ali mislim da su radovi pri kraju. Bazen je u drugom delu dvorišta i dubine je metar i po. Biće gotov za maksimalno mesec dana. To je sve što znam. Možete da pogledate, ali morate da obiđete celo imanje - uputio nas je Dragan.

Iza kućeI zaista je tako i bilo. Bazen je smešten tačno iza velelepne vikendice. Pravougaonog je oblika sa betonskom konstrukcijom. Pored se nalaze daske, alat i mešalica, što znači da radovi još nisu gotovi.LJILJANA STANIŠIĆ˝

(KURIR TV) SEVA NA SVE STRANE: Nataša Bekvalac u nikad kraćoj haljini pevala do jutra!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track