Nataša Bekvalac se sa ćerkom baškari u Egiptu za 5.000 evra
Foto: Facebook

Pevačica pobegla u toplije krajeve

Nataša Bekvalac se sa ćerkom baškari u Egiptu za 5.000 evra

Stars -
Letovanje usred zime: Bekvalčeva započela jednomesečni odmor s Hanom u jednom od najluksuznijih hotela u Hurgadi
1 / 3

Nataša Bekvalac je devetogodišnju ćerku Hanu odvela u toplije krajeve, pa će s njom uživati desetak dana u jednom od najluksuznijih hotela u Egiptu.Ovoga puta Bekvalčeva je otputovala bez svog dečka Ljube Jovanovića koji je ostao u Beogradu zbog poslovnih obaveza. Pevačica je planirala da mesec dana provede na odmoru, a Hurgada je njena prva stanica. Za ovaj odmor ona je izdvojila oko 5.000 evra jer je odsela u jednom od najboljih apartmana u hotelu.

Pravi raj za odmor... Letovalište Sal Hašiš
Pravi raj za odmor... Letovalište Sal Hašiš

Šest zvezdica- Nata je s Hanom odabrala hotelski kompleks 17 kilometara udaljenom od Hurgade, u zalivu Sal Hašiš. Ona je odsela u jednom od najvećih i najluksuznijih apartmana. Ima sve što joj je neophodno za pravi odmor, kao i pogled na more. On košta blizu 500 evra za dve osobe dnevno, i to ol-inkluziv varijanta. I drugi razni sadržaji su uključeni u tu cenu, poput korišćenja spa-centra i teretane - otkriva izvor blizak pevačici i dodaje:- Njoj je najbitnije bilo da hotel ima lepo uređenu plažu, kao i veliki broj bazena zbog njene devojčice. Isto tako, za večernje sate rezervisano je druženje u dečjem disko klubu, gde postoji čitav program s animatorima.Ukoliko Bekvalčeva bude želela da se posveti i sebi, ćerku može da ostavi u dečjem klubu dok ona ode u saunu, tursko kupatilo ili se odluči za neki drugi specijalan tretman koji postoji u sastavu hotelske usluge.

Najlepše je sa ćerkom... Nataša i Hana
Najlepše je sa ćerkom... Nataša i Hana

Život mimo medijaInače, u ovom hotelu mogu se naći i jeftinije varijante smeštaja, superior sobe se kreću oko 400 evra, dok su obične sobe oko 200 evra, ali one pokrivaju samo noćenje bez hrane i ostalih pogodnosti.Pozvali smo Natašu, koja nam je u poruci poručila da ne želi da priča o svom odmoru.- Bio mi je potreban odmor i otputovala sam s detetom bez ikakve potrebe da pričam gde i koliko to košta. Nadam se da razumete da i ja nekad imam potrebu da živim život mimo medija - napisala nam je Nataša.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja