NE DA NA SEBE: Ovo su sve svađe Goge Sekulić!
Foto: Damir Dervišagić

Ume da odgovori

NE DA NA SEBE: Ovo su sve svađe Goge Sekulić!

Stars -
Uglavnom su joj se zamerile koleginice, ali svakome je znala da odgovori u svom stilu. Vatrena je, borbena i ne da na sebe, te su i svađe bile nekada i vrlo žustre

Poznata folk pevačica Goga Sekulić tokom svoje petnaestogodišnje karijere snimila je brojne hitove, održala koncerte za pamćenje, ali se ponekad i svađala sa pojedinim ličnostima iz sveta šoubiznisa.

Uglavnom su joj se zamerile koleginice, ali svakome je znala da odgovori u svom stilu. Vatrena je, borbena i ne da na sebe, te su i svađe bile nekada i vrlo žustre.

Ovo su najpoznatije Gogine svađe!

SEKA ALEKSIĆ

Posvađale su se zbog uloge u flmu, a onda su nakon nekoliko godina pružile jedna drugoj ruku pomirenja!

Folk pevačica Goga Sekulić sukobila se pre skoro 10 godina sa koleginicom Sekom Aleksić kada jetrebalo obe da se pojave u filmu „Mi nismo anđeli 3“. Međutim, Seka je dobila glavnu ulogu i zahtevala je da se uklone sve scene koje je Sekulićeva snimila kako bi bila jedina pevačica u filmu. To je Sekulićevu veoma pogodilo, zbog čega su se prepucavale po tabloidima.Ipak, pre 3 godine na snimanju jedne emisije, srele su se i pozdravile, kao da se ništa nije dogodilo.

SVETLANA CECA RAŽNATOVIĆ

Naljutila se zato što joj koleginica nije došla na svadbu, ali su se potom srele na jednom događaju gde su izgladle odnos!

Pevačica Goga Sekulić i folk diva Ceca Ražnatović dugo godina bile su bliske prijateljice. Ražnatovićeva se sprijateljila sa Gogom nakon što je 2003. godine napustila pritvor, jer je Goga pružala podršku dok nije bila na slobodi. Dugo godina Goga je bila gost u domu folk dive na raznim proslavama, ali odjednom su prestale da se viđaju.Razlog zahalđenja njihovog odnosa bio je nedolazak Cece na Gogino venčanje 2013. godine. Ipak, nedavno su se srele na jednom prestoničkom događaju gde su sve nesporazume rešile.

EMIR HADŽIHAFIZBEGOVIĆ

Glumac izjavio za nju da je d*olja, jer na nastupima ne nosi gaćice, a ona ga je tužila za povredu časti!

Pre nekoliko godina bosanski glumac Emir Hadžihafizbegović izvređao je Gogu u jednoj emisiji nazvavši je droljom, jer peva o „gaćicama“ i izjavljuje da na nastupima ne voli da nosi gaćice. Goga ga je zbog povrede časti tužila, a na sudu zatražila milionsku odštetu.- Tužila sam Emira, imam snimak, sve dokaze, tako da se neće izvući. To mu nije trebalo. Tema je bila srpska estrada! Vređao je Cecu, Jelenu Karleušu i druge, a mene je baš potkačio. Kada mogu Bosanci i Hrvati kod nas da nastupaju, u čemu je problem što mi kod njih odlično prolazimo - rekla je tada pevačica.

SAŠA POPOVIĆ

Naljutila se na Sašu Popovića kada je pravio čistku u “Grandu”: Prekinuli su saradnju, jer ona peva nedolične pesme!

Vlasnica hita „Gaćice“ pre nekoliko godina naljutila se na direktora „Grand“ produkcije Sašu Popovića. Kada je odlučio da napravi čistku u „Grandu“ među prvima na tapetu našla se Goga Sekulić. On nije želeo sa pevačicom da nastavi saradnju, jer ona, tobože, peva pesme koje imaju vulgarne tekstove.Nakon nekoliko godina ponovo su počeli da sarađuju, ali Goga više nijedan album nije htela da izda Sašinu izdavačku kuću.

(Opera 17)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja