NEMA ZAKONA ZA TOMU PANTERSA: Mortus pijan vozim kola, a policajci me puste jer sam poznat!
Foto: Dragan Kadić

Kad si slavan može sve

NEMA ZAKONA ZA TOMU PANTERSA: Mortus pijan vozim kola, a policajci me puste jer sam poznat!

Stars -
Ja sam više puta vozio mrtav pijan, ali mene i kada zaustave policajci, mi se lepo ispričamo i oni me puste

Toma Panters ispričao je kako se treznio u zatvoru pošto je samo jednom bio priveden iako je često za volan sedao mortus pijan.

Toma je u odgovorima svakako briljirao i jedini se pohvalilo kako mu nikada ni kazna nije napisana."Ja sam više puta vozio mrtav pijan, ali mene i kada zaustave policajci, mi se lepo ispričamo i oni me puste. Ma, nisu me nikad ni terali da duvam u onaj aparat. Nisam imao probleme sa njima", pričao je ponosno Toma, kao da je najnormalnija stvar da pijan sedneš za volan. Iako su u poslednje vreme, za takve prekršaje kazne rigorozne, muzičara to ne brine ni najmanje.

"Vole me ljudi, i saobraćajci kad vide da sam ja u kolima, uvek me pozdrave, ljubazni su. Ma, stvarno nikad nisam imao problem - nastavlja Toma, da bi se u jednom momentu setio da je ipak imao manji problem i da je čak proveo neko vreme u samici.

"Zaustavili su me ispod Gazele. Sat vremena me držao general, jer sam se pozdravio sa jednim kojeg je hapsio: Ja ga hapsim a ti se ljubiš sa njima". Kad si popularan možeš da prođeš. Bio sam mortus pijan. I odveli su me u samicu, a dole toliko smrdi da sam se počeo gušiti. Čak sam i obavio nuždu tu jer nisu hteli da me puste", ispričao je Toma Partner o tome kako je bio uhapšen.

(EPK/Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track