NEMANJA MCN OTVORIO DUŠU: Otkrio istinu o devojci zbog koje je odbijao sve na Farmi
Foto: Printskrin

Ne da na nju

NEMANJA MCN OTVORIO DUŠU: Otkrio istinu o devojci zbog koje je odbijao sve na Farmi

Stars -

Reper Nemanja Milošević, poznatiji kao MCN zaintrigirao je čitavu javnost svojim ponašanjem u sedmoj sezoni Farme. Naime, on je odbijao sve devojke koje su mu prilazile zbog toga što je u dugoj i skladnoj vezi sa svojom devojkom.

I dok su ga na seoskom imanju u Lisoviću često prozivali zbog devojke, on je svoju izabranicu svakodnevno pozdravljao i isticao kako je voli najviše na svetu. Ipak, Nemanja se po izlasku sa Farme suočio sa mnogobrojnim insinuacijama i novinskim natpisima koje su vezane za njegov ljubavni život, pa je rešio da takvim pisanjima stane na put i otkrije sve o svojoj devojci Maji Mijalković.

"Ne mogu više, glavu su mi probili. Šta je, da li moja devojka postoji ili ne… Naravno da postoji", ljut je bio Nemanja, koji je konačno progovorio o vezi sa Majom i zajedničkim planovima za budućnost.

"U vezi smo tri godine, planiramo ostatak života da provedemo zajedno. Ona je trenutno u Dohi, u Kataru. Ljudi pričaju da je stjuardesa, ali to nema veze sa životom. Ona je menadžer jednog tamošnjeg restorana, ima 22 godine. Pojavljuje i u mom spotu, a pojaviće se ponovo u spotu za neku od narednih pesama", ispričao je Nemanja, koji je otkrio da li je lepa manekenka zadovoljna njegovim učćešćem u rijalitiju.

"Imali smo interni dogovor da ona ništa ne komentariše kada ja odem na Farmu, što je i uradila, niti će komentarisati ubuduće. Ona ne želi da bude medijska ličnost. Ponosna je na mene, videćemo se narednog meseca. Oduševio sam je pozitivno, prijatno je iznenađena", iskren je reper, koji je dodao da Maja i on jedno drugo maksimalno podržavaju.

Nemanju su mnogi prozivali zbog toga što je odbijao nasrtaje atraktivnih učesnica Farme, pa i Goge Aleksić, koja je imala nekoliko estetskih intervencija, uz obrazloženje da se i njegova devojka podvrgla operacijama u cilju ulepšavanja svog izgleda. Reper ovakve insinuacije oštro demantuje.

"Pričali su da moja cura ima silikone i da prozivam devojke sa silikonima, dok je moja cura isto takva. Ona uopšte nema silikonske implante i sve ono što se vidi na fotografijama je prirodno. I dalje stojim pri stavu da nemam ništa protiv silikona, ali me takve cure ne interesuju, već samo moja devojka sa kojom planiram zajednički život i osnivanje porodice", ističe Milošević.

Kada su njegovi biši cimeri iz Lisovića u pitanju, Nemanja je šokiran time na šta su sve spremni zarad pet minuta slave.

"Vidim šta rade drugi farmeri, non stop prave neke skandale i cirkuse da bi bili u novinama. Meni to zaista ne treba, brukaju se, strašno. Ali, to govori o njima", završava reper.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track