TOTALNI OBRT: CVETA LJUBAV KRISTIJANA I TIJANE Evo kako razgovaraju u izolaciji!

MISLE DA NEMA KAMERA

TOTALNI OBRT: CVETA LJUBAV KRISTIJANA I TIJANE Evo kako razgovaraju u izolaciji!

Stars -
Činilo se da su najgori neprijatelji ali stvari su se u trenutku okrenule toliko da ćete jedva poverovati

Kristijan Golubović i Tijana Đuričić su nakon dva incidenta kažnjeni tako što su zajedno poslati u izolaciju i direktno su nominovani za sledeće izbacivanje. Tijani se to nije dopalo te je sa mokrom kosom poželela da ode sa imanja. Došla je do kapije, pozdravila se sa svim učesnicima ali je onda naišao Golubović koji ju je zagrlio, poljubio i ubedio da se vrati, što je i učinila.

"Zbog njega sam se vratila, samo zbog njega", rekla je Kraljica silikona pokazujući u Kristijana.

Misleći da ih kamere ne snimaju, u izolaciji su se njih dvoje pomirili, sedeli pored peći, ložili vatru i pričali kao najbolji prijatelji. Međutim, videlo se da među njima ipak ima i neke hemije.

"Ti znaš da ja tebe volim", rekla je Tijana u jednom trenutku ali ju je Kristijan upozorio da mora da razmišlja i o njegovoj ženi.

"Pa znam, ali moraš i ti malo da misliš na moju porodicu", odgovorila je Tijana i dodala:

"Ne vredi, ti i ja ćemo se ovde poubijati ako ostanemo. Ti si kreten, nemoj da pominješ moje ime, ja tvoje ne pominjem dok tebe ne čujem. da li znaš da imam tvoju tetovažu tu na vratu. Volela sam te još pre 15 godina."Kristijan je odmah skočio jer joj nije poverovao. Kako kaže, pre 15 godina je bila devojčica, nije sigurno mogla da ga voli.

Međutim, Kraljica silikona mu je objasnila:

"Pa tada si mi bio idol, ali posle kada sam te upoznala shvatila sam da nisi normalan. Tada sam te više zavolela."

Pošto starleta sve ovo govori kroz osmehe, Kristijan je to zapazio i prokomentarisao:

"Sad si vratila onaj tvoj osmeh, a? Sad ti je lepo?"

"Da. Sad je onaj pravi i iskren osmej... Onaj zaljubljeni",odgovorila mu je.

Kristijan je očigledno pao na taj osmeh pa je počeo da joj se izvinjava za sve. Krivo mu je bilo što se sve to izdešavalo, želeo je da prestane, da ih ni produkcija više ne kažnjava, ali pitao se i kako to izgleda ljudima koji ih gledaju.

"Pa da, gledaju i smeju se. Bolje da odem kući i da se držimo na distanci a ne ovako da se svađamo. Ja ti nisam neprijatelj, ne želim ti ništa loše, ti bar znaš", rekla je Tijana ali je Kristijan iskusno dodao da jeste sve to tako ali da je vrlo nezgodna kada joj se ne uzvrati ljubav i pažnja.

"Šta sam ti ja tražila? Ti si muškarac, jači si od mene i normalno je da možeš da me udariš", stidljivo je govorila silikonka ali je Kiki onda otkrio neke stvari od ranije.

"Ma, šta da te udarim. Znaš koliko puta su mi rekli ljudi oko mene da ti polomimo noge, ruke, pa da me više ne proganjaš. Uvek sam im govorio da si žensko, da to nikada ne bih uradio ali ti nikako da prestaneš, je*em ti sunce. Lepo mi je jedna stara baba rekla, da će mi žene doći glave, nikakav muškarac ili metak."

Tijana ga je sve to vreme mazila po nozi i smeškala se, ali i dodavala da se od sada neće razdvajati, na šta se Kiki nije bunio. Kasnije je Tijana rekla da se ona smirila i da je sada ne zanima ništa.

"Tako i treba, a ne da se svađamo", rekao je Golubović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track