Neverne bebe i Kiki Lesendrić zatresli Ušće
Foto: Dragana Udovicic

Bir fest pete večeri festival piva posetilo preko 80.000 ljudi

Neverne bebe i Kiki Lesendrić zatresli Ušće

Stars -
Pete večeri Bir festa Ušće je posetilo više od 80.000 ljudi, koji su došli da uživaju u pivu i odličnim koncertima Nevernih beba, Kikija Lesendrića i Pilota.

Neverne bebe otvorile su još jedno veče festivala svojim prvim nastupom u karijeri na Ušću pesmom „Beznađe“. Bend je tokom celog nastupa plenio svojom poznatom snažnom energijom, koja je kulminirala tokom izvođenja hitova „Pogledaj u sunce“, „Kaži gde je ljubav“, „Kuća za spas“. Stihovima „Tužne pesme“ pozdravili su publiku na Ušću.

Prostor se i dalje punio kad su na scenu izašli Kiki Lesendrić i Piloti, a među 80.000 ljudi bili su i Mlađan Dinkić, Niša Saveljić i drugi.- Šaljem veliki poljubac vernoj publici, koja je i po kiši dolazila da isprati svoje bendove. Hvala joj što ne pada večeras - obratio se Kiki i zapevao „Neverna si mi“, „Ne veruj u idole“, „Još jedna pijana noć“.

Veliku pažnju privukle su četiri energične Hrvatice iz benda Luminajz, koje su došle iz Holandije i priključile se Kikiju na sceni premijerno predstavivši zajednički singl.Inače, večeras će na Bir festu biti održan koncert iznenađenja. Naime, s velike bine posetiocima će se u 21.50 pokloniti velika muzička zvezda. Iz organizacije garantuju nezaboravan provod, posebno za ženski deo publike.

Provod zagarantovan uz rokenrol... Niša Saveljić
Provod zagarantovan uz rokenrol... Niša Saveljić

(M. C.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track