NEVIĐENI PAPARACO: Željko Samardžić pao u more s 1.000 evra!
Foto: Dragan Kadić

Stari morski vuk se okliznuo i u odeći završio u moru

NEVIĐENI PAPARACO: Željko Samardžić pao u more s 1.000 evra!

Stars -
Dobio krila: Željko s ivice broda upao u vodu obučen, sa telefonima i dokumentima u džepovima

Željko Samardžić izbegao je fizičke povrede, ali je zato pretrpeo manju materijalnu štetu kad se obučen okliznuo i sa svog broda upao u more.

Kurirov paparaco uslikao je pevača u mestu Dobrota, nadomak Kotora, gde se godinama odmara u svojoj kući, dok se s prijateljem baškario na svojoj barci. On je izgleda tu došao da svom starom drugaru odsvira neku melodiju, koja mu je možda u trenutku nadošla kao trenutna inspiracija na vrelom morskom suncu, ali je idiličnu atmosferu narušio pevačev iznenadni pad. Krenuvši da siđe do kabine, Željku se okliznula papuča i on je u odeći upao u more. Prijatelj nije uspeo da ga zadrži, pa se uspaničio da se pevač prilikom pada nije povredio.

Međutim, godine iskustva spasle su starog morskog vuka, koji je uspeo da izbalansira nenameran skok u vodu, pa je ubrzo izronio iz dubine.

Ipak, kako je Samardžić u džepu imao dva mobilna telefona i lična dokumenta, sve mu je bilo uništeno. Mada, ni taj maler nije uticao na Željkovo raspoloženje, pa je isplivao još nasmejaniji, kao da se ništa nije dogodilo.

Kako nam je nakon ove nezgode priznao, dok je na moru, ništa ne može da ga izbaci iz takta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track