NIJE ODOLELA: Emina maznula Cecinog bivšeg!

Otkrivamo

NIJE ODOLELA: Emina maznula Cecinog bivšeg!

Stars -
Maneken Bane Erčić, koji je sa Svetlanom Ražnatović 1995. snimio spot za pesmu „Znam“, pojaviće se u ekranizaciji Jahovićkine numere

Emina Jahović (32) angažovala je za potrebe snimanja spota za pesmu „Ne plašim se“ bivšeg manekena Baneta Erčića (40), koji je javnosti postao poznat kada se pre dvadeset godina pojavio u spotu za pesmu „Znam“ Svetlane Cece Ražnatović (41).

Bane Erčić (40), Postao fizioterapeut, „Znam“
Bane Erčić (40), Postao fizioterapeut, „Znam“

Slučajno ili namerno, pevačica je odlučila da u ekranizaciji njene ljubavne numere zaigra nekadašnji srcelomac, koji i dan-danas važi za velikog šarmera. Pre dve decenije Erčić je u Cecinom spotu glumio zavodljivog muškarca, koji koketira izrazito zelenim očima, a danas se kao iskusan muškarac pojavljuje u numeri koja je namenjena ženama koje su žrtve porodičnog nasilja. Prema rečima upućenih, Jahovićeva je prezadovoljna učinkom, ali i saradnjom sa Banetom, a publika će uskoro imati prilike da vidi kako se bivši maneken snašao pod Jahovićkinom palicom.

Da se zna, ja sam ga prva imala!
Da se zna, ja sam ga prva imala!

Inače, Erčić danas živi u Beogradu i radi kao profesionalni fizioterapeut, a do saradnje sa turskom snajkom je došlo slučajno. U manekenske vode uveo ga je naš poznati reditelj i fotograf Dejan Milićević, koji je upravo i bio zaslužan za tadašnje Cecine spotove, koji su na srpskoj estradi pokrenuli jednu novu eru vizuelnog stvaralaštva.

http://www.youtube.com/watch?v=DcIpZN3i4Gs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track