NIJE ZNALA DA ĆE GA VIDETI U FARMI: Anabela histerisala zbog bivšeg dečka
Foto: Marina Lopičić

Problem zvani Rade Lazić

NIJE ZNALA DA ĆE GA VIDETI U FARMI: Anabela histerisala zbog bivšeg dečka

Stars -
Pevačica Anabela Atijas nije znala da će njen bivši dečko maneken Rade Lazić takođe ući u "Farmu" zbog čega je histerisala producentima,kako prenose mediji.

BEOGRAD - Pevačica je, kada je bivšeg zatekla u studiju za vreme ulaska u "Farmu ", počela je da histeriše zašto joj niko nije rekao da i rade ulazi u šou.

- Pre samog ulaska u studio,Anabela je vreme provodila u jednom od apartmana u Šimanovcu sa ćerkom Lunom i frizerom. Kada su je pozvali da dođe u studio kako bi krenula put Lisovića,ona je doživela pravi šok. Videla je Radeta, koji je u istom trenutku kada i ona kretao na imanje. Tada je počela da pravi dramu produkciji i da preti kako će napustiti rijaliti jer joj nisu rekli da on ulazi, a nekad su bili u ljubavoj romansi - rekao je izvor za medije i dodao da je Anabela sve vreme vikala kako zbog njega ne želi da uđe i da ne može sebi da dopusti da s bivšim dečkom provodi vreme na imanju.

Redetov prijatelj je rekao za medije da su Anabela i Rade bili kratko u vezi ali da je taj period bio lep i njoj i njemu. Istakao je da su oni bili zajedno pre njene veze sa Andrejom ali da njihov odnos nije bio ozbiljan pa nisu želeli da otkrivaju javnosti.

- Viđali su se ili kod njega ili kod nje u stanu, a kada su odlazili u restorane ,trudili su se da ih niko ne poveže da su u ljubavnoj vezi. Iako im je tih meseci bilo lepo,oni su shvatili da nisu jedno za drugo - kazao je Radetov prijatelj za medije dodavši da je Anabela bila starija od njega i da su imali različita shvatanja i celjeve a drugi problem je bio taj što je Rade stalno putovao zbog posla .

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track