NIKAD NISAM BIO ŽENSKAROŠ: Ovako je Arkan objasnio zašto je izabrao Cecu i ostavio suprugu Nataliju
Foto: Printskrin

Razvod posle 13 godina braka

NIKAD NISAM BIO ŽENSKAROŠ: Ovako je Arkan objasnio zašto je izabrao Cecu i ostavio suprugu Nataliju

Stars -

Natalija Martinović, supruga Željka Ražnatovića Arkana, napustila ga je posle saznanja da je u vezi sa tada mladom estradnom zvezdom Cecom.

Natalija je spakovala kofere i otišla u svet sa četvoro njihove dece. Svi uglavnom krive Cecu što je razbila brak Arkana i Natalije. Ipak, i Arkan je imao da kaže nešto na tu temu:

"Nakon 13 godina braka s Natalijom, ja sam se razveo. Moja Maša se rodila dok sam bio u hrvatskom zatvoru. Moja žena i ja tri godine već nismo bili zajedno. Imao sam tri braka, ali nikad nisam bio ženskaroš. Nikakvih ljubavnih afera nisam imao.

Za 13 godina, koliko sam bio s bivšom ženom, ništa se nije dogodilo što bi izazvalo njenu sumnju. Onda sam se zaljubio u Cecu. Rekao sam to ženi. U stvari, to se postepeno događalo. Ceca je bila uporna. Otvoreno mi je govorila o svojoj ljubavi i ja sam je polako prihvatao", otkrio je 1996. godine Arkan za srpske medije.

Natalija mu nikada nije oprostila, i posle silnih selidbi se skrasila u Americi. Arkan se uvek trudio da dobro obezbedi sve četvoro dece koje ima sa Natalijom, a to su blizanci Nikola i Vojin, i ćerke Milena i Maša. Razveli su se 1994. godine.

Podsetimo se kako je izgledala Cecina i Željkova svadba:

(Srbijadanas)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track