NIKOLA PRETI SINDI KRIVIČNOM PRIJAVOM: Ivana kidnapovala ćerku iz obdaništa!

Drama se nastavlja

NIKOLA PRETI SINDI KRIVIČNOM PRIJAVOM: Ivana kidnapovala ćerku iz obdaništa!

Stars -
Dete imaš pravo da viđaš od 16-19 utorkom i četvrtkom. Pošto si kidnapovala dete iz vrtića danas u 13 ide ti krivična prijava, napisao je Ivanin bivši suprug u poruci

Bivši suprug Ivane Stamenković Sindi, Nikola Pavlović, šalje pevačici poruke u kojima je optužuje kako je kidnapovala njihovu ćerku Petru, iako ju je ona samo pokupila iz obdaništa.

Ivana Stamenković Sindi i dalje vodi borbu oko viđanja svoje ćerkice Petre, a nedavno je od bivšeg supruga Nikole Pavlovića dobila poruke u kojima joj on preti kako će podneti krivičnu prijavu protiv nje jer je navodno kidnapovala dete u obdaništu. “Alo!” je došao u posed poruka koje bivša modelsica dobija od svog supruga, a on joj, između ostalog, preti kako će se potruditi da ona ubuduće dete viđa samo u centru za socijalni rad.

"Dete imaš pravo da viđaš od 16-19 utorkom i četvrtkom. Pošto si kidnapovala dete iz vrtića danas u 13 ide ti krivična prijava. Danas treba do 19 da vratiš Petru ispred moje kuće", napisao je Nikola, a u sledećoj poruci dodao:

"Tražiću da viđaš dete u posebnim uslovima u centru za socijalni rad", zapretio je Nikola Ivani putem SMS-a, a kako saznajemo od dobroupućenog izvora koji nam je i dao ove poruke Ivana nije imala nameru da kidnapuje dete.

Sidni sa ćerkom Petrom, foto Fejsbuk
Sidni sa ćerkom Petrom, foto Fejsbuk

"Ivana je Petru pokupila u vrtiću posle redovnog boravka ne želeći da joj dete bude na produženom boravku pored slobodnih roditelja. Taj produžen boravak nije obavezan i samo je želela da iskoristi vreme kako bi bila sa ćerkom dok je Nikola taj njen potez iskoristio kako bi podneo novu prijavu protiv nje. Upućeni u dešavanja na relaciji bivših supružnika tvrde da je Nikola posle izrečene zabrane prilaska Ivani od strane policije ovakvim pretnjama, putem SMS-a, krenuo psihički da utiče na nju. Kako dobije poruku od njega, tako se uznemiri i počne da se trese", kaže izvor i dodaje:

"Bivšu Modelsicu izluđuje što joj on šalje poruke kada želi da preti, dok joj ni na pozive ni na poruke ne odgovara kada je dete bolesno, te da uglavnom ostane bez odgovora na poslatu poruku: „Kako mi je dete“ - završava naš izvor, a u nameri da čujemo komentar Ivane Stamenković na ovu priču, kontaktirali smo sa njom, ali je do zaključenja ovog broja ostala nedostupna. Sa druge strane, njen bivši suprug Nikola nam se javio na broj telefona sa kog je Ivani slao poruke, ali je kratko rekao:

"U crkvi sam. Zovite me za 20 minuta", bilo je sve što je rekao Pavlović, a kada smo ga ponovo pozvali odbijao je naše pozive.

Nikola Pavlović, foto Damir Dervišagić
Nikola Pavlović, foto Damir Dervišagić

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track