NOVA ULOGA: Jelena Gavrilović pokazala grudi!
Foto: Prinrtskrin

Prelepa glumica se skinula

NOVA ULOGA: Jelena Gavrilović pokazala grudi!

Stars -
Igram manekenku Amilu iz Milana u filmu „Balada o Pišonji i Žugi“, a ona se samo presvlači. Nismo snimali ljubavne scene, otkriva bivša učesnica šoua „Tvoje lice zvuči poznato“
1 / 2 Foto: Prinrtskrin

Glumica Jelena Gavrilović, koju je šira javnost upoznala u šou-programu „Tvoje lice zvuči poznato“, skinula se za potrebe filma „Balada o Pišonji i Žugi“ i pokazala grudi.

Tokom snimanja u Sarajevu kadar u kojem je Gavrilovićeva obnažena zabeležile su kamere emisije „Dvogled“ Pinka BiH, a Jelena u razgovoru za Kurir kaže da u njenom potezu nema ništa sporno.- Priča je svima već verovatno dobro poznata, a ja sam devojka koja je opisana u pesmi Zabranjenog pušenja. Igram glavnu žensku ulogu, jedan lep i izazovan lik manekenke Amile iz Milana, u koju je Pišonja zaljubljen. Nismo snimali ljubavnu scenu. Ona se prosto samo presvlači - kaže Gavrilovićeva.

Ispala im vilica... Ekipa na snimanju
Ispala im vilica... Ekipa na snimanju

Scenario za film napisali su Sejo Sekson i Vladimir Ðurđević, pisac i dramaturg iz Beograda, koji je pre nekoliko godina uradio i dramski tekst na istu temu, koji se igrao u Narodnom pozorištu u Zrenjaninu i beogradskom Ateljeu 212, dok režiju filma potpisuje Jasmin Duraković. Pored Jelene, zapaženu ulogu ima i Emir Hadžihafizbegović, dok momke koji žele samo da vide more tumače Dino Sarija i Ivan Ðorđević.- Radili smo samo tizer. Nastavak snimanja planiran je tek sledeće godine. Igram devojku iz Sarajeva. Sličan lik dosad nisam imala u karijeri. Moraću pred snimanje da odem na jedno mesec dana da pokušam da približim i uhvatim taj sarajevski akcenat - zaključuje Jelena.

Sličan lik dosad nisam imala u karijeri. Moraću da odem na mesec dana tamo da savladam sarajevski akcenat
Sličan lik dosad nisam imala u karijeri. Moraću da odem na mesec dana tamo da savladam sarajevski akcenat

Priča o Pišonji i Žugi, koja ima uporište u stvarnim događajima, samo je deo scenarija i ne predstavlja rekonstrukciju pesme. Zapravo je to, kako navode scenaristi, „pokušaj da se napravi presek života osamdesetih u Sarajevu. Dve pesme o Pišonji i Žugi su kostur, a iz nekih hitova pozajmljeni su likovi ili motivi. Osim Pišonje, Žuge, Amile i Lepog, tu su još i Murga Drot, Guzonjin sin, pominje se Žugin pokojni burazer, koji je junak pesme „Hadžija il‘ bos“, kao i Pišonjin stari, kojeg je u Hadžićima satro voz pre 13 Bajrama... Scenario za film je u odnosu na dramu porastao, pa ćemo videti i Šekija taksistu, druga Dragana iz hita „Dan republike“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track