NOVA ŽIVOTNA DRAMA ŠABANA ŠAULIĆA: Majstor uzeo pare pevaču i zbrisao!
Foto: Damir Dervisagic

Ništa od preseljenja na Dedinje

NOVA ŽIVOTNA DRAMA ŠABANA ŠAULIĆA: Majstor uzeo pare pevaču i zbrisao!

Stars -
Radnici odbijaju da nastave da rade ono zbog čega su angažovani, jer im nije plaćeno za sve ono što su do sada uradili

Umesto da se već preselio na Dedinje, Šaban Šaulić muku muči sa radnicima koji neće da završe poslove jer ih nije isplatio preduzimač koji je pobegao sa pevačevim novcem.

Goca i Šaban su sada suočeni s velikim problemom u koji ih je doveo preduzimač radova na njihovoj kući jer je pobegao s novcem koji su mu dali da isplati radnike - rekao je pevačev budući komšija.

Radnici odbijaju da nastave da rade ono zbog čega su angažovani, jer im nije plaćeno za sve ono što su do sada uradili. Goca i Šaban su sada suočeni s velikim problemom u koji ih je doveo preduzimač radova na njihovoj kući jer je pobegao s novcem koji su mu dali da isplati radnike – naveo je jedan od budućih komšija popularnog pevača.Kako navodi ovaj dnevni list, Gordana i Šaban Šaulić krenuli su da grade kuću prošlog leta. Ono što predstavlja dodatnu neprijatnost za ovaj bračni par jeste da su svoju nekretninu na Vračaru, gde trenutno žive, prodali već u februaru."Video sam Gocu Šaulić kako na Dedinje dolazi jako nervozna i potom u dvorištu kuće razgovara sa nekoliko preostalih radnika koji su odlučili da ipak ostanu i da završe svoj deo posla", naveo je komšija.

Gordana Šaulić nije htela da govori o njihovim privatnim problemima.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track