NOVAK I JELENA: Nećemo dadilju, brinućemo sami o sinu!
Foto: Reuters

Novopečeni roditelji odbili da im neko drugi čuva naslednika

NOVAK I JELENA: Nećemo dadilju, brinućemo sami o sinu!

Stars -
O Stefanu će voditi računa majka, a u prvim danima po izlasku iz bolnice pomagaće joj bake i tetka. Ðokovići dečju sobu u Monte Karlu okrečili u pastelne boje i opremili skupim nameštajem

Najbolji teniser sveta Novak Ðoković i njegova supruga Jelena sami će brinuti o sinu Stefanu.Novopečenoj mami po napuštanju bolnice u Nici u prvim danima će oko bebe pomagati njena majka Vera Ristić i sestra Marija, koje trenutno borave u Monte Karlu.

- Novak i Jelena nisu želeli da angažuju dadilju za svog sina jer smatraju da mogu sami da se brinu o njemu. U prvim danima oko kupanja i nege bebe osloniće se na patronažnu medicinsku sestru i baka Veru. U Monte Karlo će uskoro otići i Novakovi roditelji Dijana i Srđan, pa će se i oni priključiti čuvanju unuka. Dok beba ne ojača, Jelena neće pratiti supruga na turnirima i biće maksimalno posvećena malom Stefanu - kaže izvor blizak porodici Ðoković.

Pomagaće ćerki oko deteta... Vera Ristić
Pomagaće ćerki oko deteta... Vera Ristić

Teniserov naslednik, o čijem rođenju bruji svetska javnost, trebalo bi da s majkom za vikend napusti bolnicu, a već ga čeka spremna dečja soba, koju su za njega uredili mama i tata.- Prostorija je vrlo jednostavna i nežnih je boja. Krevetac je napravljen po uzoru na onaj u kojem je spavao slavni teniser dok je bio beba, kao i njegova braća Marko i Ðorđe - zaključuje sagovornik Kurira.

ĐOKOVIĆ JUNIOR NA FEJSU

Ðoković junior već je dobio nekoliko fan-stranica na Fejsbuku! Brojni tatini obožavaoci s društvene mreže zapratili su i Noletovog naslednika.

Nikola PilićNOVAK SAD UŽIVA U SVOJOJ SREĆI!Nisam se čuo s Novakom, hoću da ga pustim da uživa u svojoj sreći i da mu se malo slegnu utisci. Nazvaću ga ovih dana da se ispričamo natenane, kao što uvek radimo. Kod mene je njegov najmlađi brat i on je presrećan što je postao stric. Ja im želim sve najlepše - kazao je Pilić.

Hit Britanci nude ozbiljnu zaraduKLADE SE NA STEFANARođenjem Novakovog sina Stefana mnogim kladioničarima, ali i samoj familiji Ðoković, otvorila se mogućnost da zarade novac i na britanskim kladionicama.Naime, ukoliko bi neko sad uložio jednu funtu na to da će Stefan do svoje 25. godine osvojiti Vimbldon, a Noletov naslednik u narednih četvrt veka ostvari taj cilj, srećni prognozer bi zaradio 10.000 funti!Ovakvih primera je često bilo u prošlosti. Bivši selektor srpskih vaterpolista Dejan Udovičić kladio se na Olimpijskim igrama u Londonu da će njegova tada trogodišnja ćerka Danica Ana, kad postane punoletna, igrati u drugom kolu teniskog Otvorenog prvenstva Engleske. On je uložio jednu funtu, a mogao bi da postane bogatiji za 500.Najpoznatiji primer ovakvog načina klađenja je potez Engleza Edija Kirklanda koji je 1992. uložio 100 funti na to da će njegov 11-godišnji sin Kris Kirkland debitovati za nacionalni tim Engleske. On je 2006. godine zaradio 10.000 funti.(P. P.)

Goran ÐokovićSREĆNI SMO, HVALA NA LEPIM ŽELJAMAGoran Ðoković, Novakov rođeni stric, presrećan je što je postao deda. On je juče celo popodne proveo u Noletovom restoranu, gde je okupio nekoliko svojih prijatelja i nazdravio za unuka. Kad smo mu prišli, ljubazno nam je zahvalio na lepim željama:- Srećan sam, hvala na čestitkama. Zaista ne mogu ništa da govorim, hvala vam mnogo.

Čestitka stajala jedan danSKINULI UNUKOV BILBORDStefan Ðoković je nekoliko sati nakon rođenja dobio svoj bilbord na zgradi iznad Novakovog restorana. On je juče skinut sa tog mesta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track