NOVI POTRESNI DETALJI IZ PEVAČICINOG ŽIVOTA: Jelena je 3 godine nosila crninu za ocem!

Tragična sudbina

NOVI POTRESNI DETALJI IZ PEVAČICINOG ŽIVOTA: Jelena je 3 godine nosila crninu za ocem!

Stars -

U ponedeljak će biti mesec dana kako je pevačica Jelena Marjanović nestala i nepun dan kasnije pronađena mrtva, a osoba koja je usmrtila ovaj mlad život još nije pronađena, niti su još uvek razjašnjene okolnosti pod kojim se ovo monstruozno ubistvo dogodilo.

Meštani Borče, uz koje je majka male Jane odrasla, pored toga što još ne mogu da veruju da Jelene nema, u još većem su šoku da ubija još nije pronađe

"Šteta. Ne dolazi mi do mozga ko je mogao tako divnom detetu ovo da uradi. Uvek je bila najlepša i omiljena u ulici, nema ko je nije voleo, nikada nije prošla a da ne kaže dobar dan, da se ne javi", priča Jelenin komšija, bivše vojno lice.

Foto Kurir
Foto Kurir

"Njen otac, pokojni Dule, bio je veoma pošten, pravedan ali strog čovek. Kada je umro, Jelena je tri godine nosila crninu za njim. Žalost", rekao je on i dodaje da Marjanoviće jedva poznaje.

"Uvek su bili zatvoreni. Teško komuniciraju sa komšijama iako je većina bila kod Zorice na terapiji. Koliko ja znam, ona je jednom pobegla kod Zorana, pa ju je pokojni Dule vraćao kući, međutim Jelena je na kraju ipak ostala sa Marjanovićem, za koga se kasnije i udala", ispričao je jedan mladić.

"Odrastao sam uz porodicu Krsmanović i Jelenu znam od malena. Pokojni Dule je bio mnogo dobar čovek, držao je igraonice u kojima smo mi igrali flipere i razne druge igre, velika tragedija se dogodila, Jelena i njena porodica nisu zaslužile da se nešto ovako strašno desi", dodao je mladić.

Foto Printscreen/facebook
Foto Printscreen/facebook

telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track