Anastasija Ražnatović otela posao Jeleni Karleuši
Foto: Damir Dervišagić, Instagram Ps

Svađa u najavi

Anastasija Ražnatović otela posao Jeleni Karleuši

Stars -
Karleuša molila da bude zaštitno lice poznatog modnog brenda, oni je iskulirali i izabrali lepu Cecinu kći Anastasiju

Anastasija Ražnatović dobila je angažman koji je bio životni san Jelene Karleuše i za čije ostvarenje je dala sve od sebe, ali bez uspeha. Kako Kurir Stars saznaje, Karleuša je imala želju da bude zaštitno lice čuvenog svetskog brenda „Balmejn“, koji je nedavno u Beogradu promovisao novu kolekciju u saradnji sa takođe poznatom robnom markom. Uradila je sve kako bi je čelni ljudi kompanije primetili i pozvali je, ali ne samo što su samozvanu divu zaobišli već su za zvezdu promotivne večeri izabrali ćerku njene najveće konkurentkinje Cece Ražnatović!- Kad je Jelena čula da i kod nas dolazi taj brend, na Instagramu je odmah počela da postuje fotke na kojima je obučena baš u njihove modele. Na ta način je želela da skrene pažnju menadžmenta i poruči im kako je ona najbolje rešenje za promo-lice. Onda je pozvala prijatelja koji radi u toj kompaniji i ponudila se za posao. On joj je obećao da će razgovarati s direktorima i da će joj javiti šta su odlučili - govori naš izvor.

Jelena je na društvenim mrežama hvalila brend, a njen PR je nastavio da kontaktira s ljudima koji su zaduženi za kampanju u Srbiji. Međutim, ubrzo je usledio šok! Za srpsku verziju svetski poznate manekenke Kendal Džener izabrana je Anastasija Ražnatović, a Karleuša je maltene doživela nervni slom.- To je stvarno bio pravi šou kad je saznala da je Anastasija dobila posao koji je JK ne samo priželjkivala već bi time bar donekle uspela da zapuši usta onima koji je, po njenom mišljenju, ne cene i uvek je ismevaju. Poraz je još veći jer je u pitanju ćerka osobe s kojom ona već godinama ne govori i čiji uspeh baš ona uvek pokušava da ismeje i omalovaži - kaže za Stars Karleušin poznanik, koji je želeo da ostane anoniman.

Koliko je Jelenu Karleušu zaboleo ovaj udarac pokazuju i njeni tvitovi u kojima pljuje dotičnu kompaniju, njen menadžment i sve u vezi s njima, opisujući ih kao tragikomične, uz fotke na kojima gazi sve iz njihove nove kolekcije, uz obavezno pokazivanje srednjeg prsta.

U društvu svetskih facaANASTASIJA: IMPONUJE MI ŠTO SAM MODNA IKONASedamnaestogodišnja Anastasija Ražnatović kaže za Stars da ju je veoma obradovao poziv čuvenog brenda, ali, kao i njena mama, ne želi da komentariše one kod kojih je izazvala zavist.- Kao i većina mojih vršnjaka, i ja volim modu i volim da se lepo obučem. Iskreno, poziv me je obradovao, naravno da mi je imponovao, jer mi se, pre svega, veoma dopadaju stvari modne kuće „Balmen“, ali i zato što su širom sveta veoma uspešne ličnosti ambasadori tog brenda. To je novo iskustvo, uživala sam to veče, baš mi je bilo lepo! Toliko sam komplimenata dobila, presrećna sam.Da li si svesna da su se zbog toga neki modni znalci razbesneli, prvenstveno JK?- Na to pitanje ne želim da odgovorim!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja