NOVI STORY: Ekskluzivne fotografije Jelene Karleuše iz Dubaija!
Foto: Story

NAJSKUPLJI EDITORIJAL IKAD VIĐEN U SRBIJI

NOVI STORY: Ekskluzivne fotografije Jelene Karleuše iz Dubaija!

Stars -
Zvezda šou-biznisa iznosi utiske iz posete Ujedinjenim Arapskim Emiratima, priča o detaljima rođendanske proslave koja je potom usledila u Istanbulu, o svom zdravstvenom stanju i od čega ne odstupaju ona i suprug Duško Tošić u vaspitavanju ćerki Atine i Nike

Nekoliko dana pre nego što je s porodicom obeležila svoj 37. rođendan, pop diva Jelena Karleuša sa 40 i kusur stepeni beogradske vreline uputila se tamo gde živa u termometru prelazi i 50. podeljak – u Dubai. Story: Nakon što su počeli da sevaju blicevi, na srpskim portalima mogla se pročitati informacija – najskuplji editorijal do sada. Sada kada je sve završeno, da li se trud isplatio?

- Trud se uvek isplati. To i jeste moj moto svih ovih 20 godina u šou-biznisu. Bez velikog truda nema ni velikih rezultata. Emotivno sam vezana za Story jer je to jedini magazin s kojim svih ovih godina sarađujem onako kako dolikuje, bez greške u odnosu. I vi prema meni, a zato i ja prema vama. To je razlog što se za vaš časopis uvek posebno potrudim. Vi i vaši čitaoci zaslužujete najbolje. Ovog puta otišli smo put vrelog Dubaija, gde smo uradili editorijal o kom će se dugo pričati.Nastavak priče pročitajte u novom, 518. broju magazina Story koji je u prodaji od petka, 21. avgusta 2015. godine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track