OBILAZI KAFANE: Mirka Vasiljević s bebom od mesec dana u restoranu!

Moderna mama

OBILAZI KAFANE: Mirka Vasiljević s bebom od mesec dana u restoranu!

Stars -
Glumica je pre nekoliko dana s majkom, rođacima i prijateljima izašla u jedan od najelitnijih beogradskih restorana na ručak s bebom od mesec dana

Dvadesetčetvorogodišnja Mirka Vasiljević ne samo da se mesec dana posle porođaja vraća svom poslu u pozorištu već uveliko svoju bebu rođenu 29. decembra vodi svuda sa sobom.

Tako je bilo i pre nekoliko dana, kad je glumica s majkom, rođacima i prijateljima izašla u jedan od najelitnijih beogradskih restorana na ručak, što je snimila ekipa emisije „Paparaco lov“. Ona je šokirala sve prisutne kad se pojavila u lokalu noseći u ruci korpu s bebom. Starija deca, trogodišnji Andrej i dve godine mlađa Adrijana, nisu bili s majkom, već u vrtiću.

Mirka stalno ističe da nije klasična domaćica. Ona živi moderan život. Iako je veoma posvećena majka, ne planira da se zatvori u kuću i čuva decu. Ona obavlja sve obaveze, ne zapostavlja ni svoj društveni život, ali ni dnevne izlaske, a sad je pokazala da je jednomesečna beba uvek uz nju. Glumica se i po tome razlikuje od ostalih žena jer većina svoje bebe dok ne napune 40 dana ne iznosi iz kuće, a Mirka se sa svojim sinom švrćka po gradu.

Kad su završili ručak glumica je s majkom otišla u njenu kuću u Zemunu. Iako je njen suprug Vujadin Savić kupio vilu na Banjici, ona boravi kod mame u naselju Altina. Njoj je lakše da bude okružena ljudima koje voli i koji u svakom momentu mogu da joj pomognu.

Inače, Mirka će, čim bude mogla, otputovati kod Vujadina u Englesku, gde je on potpisao novi ugovor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track