ODIGRALA IGRU: Anabela uzela 10.000 evra, pa otišla sa Farme
Foto: Nemanja Pančić

Potvrđeno pisanje Kurira

ODIGRALA IGRU: Anabela uzela 10.000 evra, pa otišla sa Farme

Stars -
Pevačica juče napustila rijaliti, baš kao što je naš list pre početka šoua pisao da ona ulazi samo na 15 dana

Anabela Atijas juče je napustila“Farmu“, čime je potvrđeno pisanje Kurira da pevačica u rijaliti ulazi na samo dve nedelje.

Najavili šta će da se desi... Kurir 13. avgust
Najavili šta će da se desi... Kurir 13. avgust

Zadruga je ostale farmere o njenom izlasku obavestila putem pisma, u kojem je navela da Anabela mora da ode sa imanja zbog lošeg zdravstvenog stanja. Međutim, naš list je još pre početka „Farme“ pisao da je ona dogovorila boravak na „Farmi“ u trajanju od 15 dana i za to je dobila 10.000 evra.

Iz produkcije tvrde da je Atijasova zaista bolesna i da je morala da ode na kućno lečenje, čega se drži i ona sama:- Imam upalu pluća i alergiju, koju ni pored terapije koju sam primala nisam mogla da izlečim. Spavala sam na slami, koja je prouzrokovala da mi se stanje pogorša. Žao mi je što sam izašla jer sam želela da igram igru. Imala sam jak spazam i napad, a tamo uslovi nisu za lečenje. Bilo je dana kada smo stvarno bili gladni, a ćutali smo, ja sa svojim stanjem to nisam mogla da izdržim - priča Anabela, dok skenira farmere:- Vladimir Stanojević je ušao da se pere od nasilja koje je počinio. Na početku je počeo da mi se dodvorava da bi me eliminisao jer me je video kao smetnju. Pljuvao je po mom hlebu, a ja to ne dozvoljavam. Maja je jedini igrač za ovu vrstu šoua, a Tamara je mislila da će me svojim stavovima uvrediti. Samo je izgubila. Kristijan je medo brundo i pravi farmer. Izgledalo je kao da se Jasmina zaista zaljubila u njega. Ružno je da se zaljubiš u oženjenog čoveka. Nije smela to da dozvoli - smatra Atijasova.

Dočekala majku... Anabela sa ćerkom Lunom
Dočekala majku... Anabela sa ćerkom Lunom

(LJ. S. - M. D.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track