ODRADILA TEZGU, PA CELU NOĆ PLAKALA Romana sahranila ujaka, pa uveče pevala u Požarevcu! TEŠKO
Foto: Damir Dervišagić

Profesionalac

ODRADILA TEZGU, PA CELU NOĆ PLAKALA Romana sahranila ujaka, pa uveče pevala u Požarevcu! TEŠKO

Stars -

Poznatoj pevačici Romani Panić nedelja je veoma težak dan. Tokom dana je sahranila ujaka u Banjaluci, a uveče je morala da peva u Požarevcu.

Pevačica se nije prvi put susrela sa ovakvim životnim izazovom, ali se potrudila da bude profesionalna i da ne pokaže tugu pred publikom. Ipak, kada se vratila kući, emocije su je obuzele, pa je čitavu noć plakala zbog gubitka rođaka.

"To je zaista bio dan za ne poželeti, ali šta da se radi, sve je to život. Profesionalac sam, gurala sam nastup kako sam znala i umela, ali kad sam došla kući posle svega toga, bilo mi je baš teško. Bila sam vezana za ujaka, on je rođeni brat moje majke i samim tim mi je blizak rod. Nije lako kada izgubiš nekog bliskog. Život nosi razne izazove, pogotovo u ovom poslu, sve je brzo i ludo i moramo da se snalazimo kako znamo i umemo. Nije mi prvi put da idem, što se kaže, sa sahrane na nastup, ali šta ću. Nije ni nama pevačima lako", ispričala nam je pevačica nemilo životno iskustvo.

Da je Romana hrabra žena i da se muški bori sa životnim neprilikama, pokazuje i to da više od polovine života živi sa neizlečivom bolešću - dijabetesom. Iako je zbog ovog poremećaja metabolizma morala da promeni mnoge životne navike, to joj nije narušilo entuzijazam, sreću i volju, o čemu je u više navrata pričala. Ona time želi da bude primer svima koji imaju isti problem kako ne bi poklekli u svojoj borbi.

Foto Marina Lopičić
Foto Marina Lopičić

Alo/D.P.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja