ODRUKALA IH: Sanja Maletić oplela po menadžerima koji ne plaćaju porez!
Foto: Marina Lopicic

Kad može ona, mogu i oni

ODRUKALA IH: Sanja Maletić oplela po menadžerima koji ne plaćaju porez!

Stars -
Kada treba da dokažem svoje rashode, imam sve papire: od avionskih karata, pa do frizera. Ali nijedan dokument nemam od tekstopisaca, kompozitora, aranžera, jer im sve plaćam na ruke, u kešu, zaključila je pevačica

Pevačica Sanja Maletić kaže da je poreskim inspektorima otkrila da estradni menadžeri ne plaćaju poerz, te dodaje da ako ona mora da uredno izmiri svoje obaveze prema državi, onda moraju i menadžeri, tekstopisci i autori.

"Ako ja moram kao pevačica da platim porez, zašto ne bi i oni? Stara garda menadžera kao što su Gane Đokić, Raka Marić i Gane Pecikoza su pravili zvezde, pomagali im da snime pesme, da se pojavljuju u emisijama. Ove današnje menadžere zovem "saradnici na terenu". Oni poznaju vlasnike diskoteka, klubova i ugovaraju nam nastupe. Ja im od tezge dam novac na ruke, a oni na njega ne plaćaju porez, već ga stave u džep. Saradnik mi ugovori nastup, on meni uzima procenat od ugovorene cene, na primer, 200 evra. I sve stavi u džep! A ja i vlasnik diskoteke plaćamo porez. Nije pošteno", izjavila je Maletićeva koja je dodala da po istom principu rade i tekstopisci, autori i aranžeri.

"Kada treba da dokažem svoje rashode, imam sve papire: od avionskih karata, pa do frizera. Ali nijedan dokument nemam od tekstopisaca, kompozitora, aranžera, jer im sve plaćam na ruke, u kešu", zaključila je pevačica.

(Puls)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track