ODUŠEVILA SRPSKU PUBLIKU: Indila se molila za uspeh u Beogradu
Foto: Damir Dervišagić

Spektakl

ODUŠEVILA SRPSKU PUBLIKU: Indila se molila za uspeh u Beogradu

Stars -
Nekoliko hiljada uglavnom tinejdžera pozdravilo je vriskom njen izlazak na scenu, koji je kasnio desetak minuta jer je zbog velike treme poželela da se pomoli. Nastup je otvorila najvećim hitom „Derniere Danse“
1 / 3 Foto: Damir Dervišagić

Francuska pevačica Indila dokazala je nastupom u Beogradu da s pravom nosi epitet nove dive svetske muzičke scene.Nekoliko hiljada uglavnom tinejdžera pozdravilo je vriskom njen izlazak na scenu, koji je kasnio desetak minuta jer je zbog velike treme poželela da se pomoli. Nastup je otvorila najvećim hitom „Derniere Danse“.- Dobro veče! Hvala vam što ste došli - rekla je na dobrom srpskom pevačica s bolom glasu i najavila sledeću numeru.Zajedno s Indilom svirao je muzičar iz Jagodine Nenad Gajin. Da podrži francusku koleginicu došla je i folkerka Dara Bubamara, koju s mladom zvezdom veže dugogodišnje prijateljstvo.

Dara Bubamara sa porodicom
Dara Bubamara sa porodicom

Popularna francuska pevačica Indila dan uoči koncerta u Kombank areni u Beogradu stigla je da iskusi čari srpske prestonice. Ona je izašla u provod u društvu svoje drugarice Dare Bubamare.Srpska pevačica još ranije je pričala da se druži s vlasnicom hita „Derniere Danse“, a mnogi joj nisu verovali. Sada ih je uverila da je sve vreme govorila istinu. Dara je postavila svoje i Indiline fotke na Fejsbuk i tako pokazala da su veoma bliske.Visoka cena ulaznice bila je razlog što dvorana nije bila ispunjena da poslednjeg mesta. Ipak, niko iz Arene nije otišao razočaran.

Nevena Božović
Nevena Božović

Nevena Božović otvorila je sinoćni program pod nazivom „Nove dive“ hitom „Bal“. Finalistkinja „Prvog glasa Srbije“ poželela je publici da se lepo provede, a zatim je izvela nekoliko svojih pesama i najveće pop standarde. Poslednju numeru „Pogledaj me“ posvetila je voljenoj osobi koja je gledala njen mini-koncert iz lože.

Sara Jo
Sara Jo

Mikrofon je preuzela Sara Jo, koja je bržim ritmovima razdrmala publiku i pokazala kako igra u ritmu sambe. Ona je otpevala obradu hita Bobana Rajovića „Provokacija“ i ugostila repera Marka Mandića. Pre glavne zvezde svirala je Zemlja gruva.U publici smo od poznatih videli Bojana Perića, Ivana Mihailovića, Tamaru Dragičević, Lenu Bogdanović, Mirnu Radulović i Dušicu Spasić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track