ONE IMAJU NAJVEĆE HONORARE: Stanija, Bojana Stamenov i Snežana Dakić spremne za Farmu!
Foto: Kurir

Najplaćenije

ONE IMAJU NAJVEĆE HONORARE: Stanija, Bojana Stamenov i Snežana Dakić spremne za Farmu!

Stars -
Dvadeset i sedam učesnika trebalo bi da se useli na imanje u Lisoviću , a producenti imaju ugovore sa duplo većim brojem potencijalnih kandidata, tako da su moguća iznenađenja

Starleta Stanija Dobrojević, voditeljka Snežana Dakić i pevačica Bojana Stamenov spremne su za ulazak u rijaliti šou "Farma" i biće najplaćenije od svih učesnika, kako prenose mediji.

"Njih tri imaju najveće honorare, 1.000 evra nedeljno, dok su neki učesnici, manje poznati javnosti, zarad popularnosti pristali da uđu u rijaliti bez ikakve novčane nadoknade", rekao je izvor za medije.

Foto: Dragan Kadić
Foto: Dragan Kadić

Dvadeset i sedam učesnika trebalo bi da se useli na imanje u Lisoviću , a producenti imaju ugovore sa duplo većim brojem potencijalnih kandidata, tako da su moguća iznenađenja.

Neko od njih poneće glavnu nagradu od 50.000 evra a pored tri već navedenih učesnica u rijaliti će ući Neven Ciganović, Anabela Bukva, Milić Vukašinović sa suprugom, Vesna Vukelić Vendi , Kristijan Golubović, Vlada Stanojević, Novica Zdravković, Gabrijela Pejčev, Radmila Misić, Maja Nikolić, Jelena Krunić, Zvezdan Anđić, JasminaMedenica, Nela Bijanić, Ela, Šabanoti, Lepomir Bakić, Marko Miljković...

Foto: Dragan Kadić
Foto: Dragan Kadić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track