ONI IMAJU VANBRAČNU DECU: Ove naše poznate ličnosti su imale avanture van braka i dobili potomke
Foto: Marina Lopičić

Afere

ONI IMAJU VANBRAČNU DECU: Ove naše poznate ličnosti su imale avanture van braka i dobili potomke

Stars -

Mnoge ličnosti sa naše javne scene nisu uspele da sakriju svoje vanbračne izlete, naročito zbog toga što su iz tih veza i avantura rođena deca.

Neki su odlučili da decu priznaju, jer je svakako u pitanju njihova krv, dok drugi i dalje odbijaju da prihvate svoju decu.

Ove poznate ličnosti su bile u centru skandala kada se saznalo da su dobili potomke van braka.

Andrija Era Ojdanić

Pevač kog “bije” švalerski glas, bio je sa pokojnom suprugom Ljupkom skoro četiri decenije u braku. Pored troje dece koje ima iz braka, Era je priznao i dvoje vanbračne. Njegove ispade u braku Ljupka je tolerisala, a nakon njene smrti pevač je našao 30 godina mlađu cicu. Svoja neverstva Ojdanić nikada nije krio, već je o njima javno govorio.

Siniša Mihajlović

Bivši fudbaler Siniša Mihajlović nikada nije krio da je imao avanturu iz koje je dobio sina Marka.

"Otkako je došao na svet, dobio je moje prezime i ja ga izdržavam. Živi u Italiji i brinem se o njemu kao i o ostalih petoro dece. S njim provodim manje vremena, ali se čujemo telefonom, dolazi kod mene, zajedno idemo na odmore. Normalno funkcionišemo i uporedio bih to sa decom razvedenih roditelja koji su u dobrim odnosima", rekao je jednom prilikom Siniša.

Dragan Kojić Keba

Keba ima vanbračnu ćerku Inu koju je dobio sa Ljiljanom Jevremović. Majka je na sudu dokazala je on otac njenog deteta, ali pevač ćerku nikad nije priznao.

Da ne bi plaćao alimentaciju, razveo se od svoje zakonite supruge Olje, ali samo papirološki.

Marinko Rokvić

Osim Marka i Nikole, Marinko ima još jednog sina Darija, koji je stariji od obojice. Njega je dobio iz kratke veze 1980. godine, pre nego što je bio u braku sa Slavicom. Za razliku od Kebe, on je svog sina priznao, ali sa njim nikad nije živeo.

On godinama boravi u Kanadi, ali kada dođe u Srbiju redovno se viđa sa svojom porodicom i dobro se slaže sa braćom, koja su ga prihvatila kao da je njihov rođeni brat.

Dario Rokvić, Marinkov vanbračni sin, foto printskrin
Dario Rokvić, Marinkov vanbračni sin, foto printskrin

(Pink)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track