OPET MU DOŠLI NA VRATA: Aci Lukasu plenili imovinu zbog duga Infostanu!
Foto: Aleksandar Jovanovic Cile, Maraina Lopicic.

Sudski izvršitelji Aci opet kucali na vrata

OPET MU DOŠLI NA VRATA: Aci Lukasu plenili imovinu zbog duga Infostanu!

Stars -
Pevač nije izmirivao svoje obaveze prema javnom komunalnom preduzeću, pa je sud izdao nalog za oduzimanje stvari iz njegovog stana

Sudski izvršitelji ponovo su zakucali na vrata pevaču Aci Lukasu s nalogom da mu zaplene imovinu!Međutim, ovog puta nisu došli u njegov stan na Novom Beogradu zbog menadžera Saše Mirkovića, kome duguje 285.000 evra, već zbog neizmirenih obaveza prema Infostanu.

Podsetimo, sudski izvršitelji su već zbog njegovog bivšeg menadžera popisali pevačevu imovinu, oduzeli mu klavir i dali ga Mirkoviću, a sada su hteli da mu zaplene i druge stvari kako bi na taj način izmirio svoj dug prema javnom komunalnom preduzeću.- Lukas mesecima nije izmirivao svoje obaveze i ovo javno komunalno preduzeće je podnelo tužbu protiv njega, a sud je naložio izvršenje zaplene imovine - priča Kurirov izvor.Ova saznanja proverili smo i sa samim akterom priče, koji je potvrdio da mu se nagomilao dug za Infostan, ali je negirao da je došlo do zaplene.- Ma ne plene mi ništa! Kakva plenidba?! Stigla mi je samo opomena i onda sam otišao i sve platio. To niko ne plaća redovno! Nisam bio tu, pa mi se nagomilalo nekoliko meseci i to je to. Ali ajde, nije toliko strašno za mene, ja imam para da platim, ali šta će ovaj napaćeni narod koji malo-malo pa posećuju ti sudski izvršitelji. U ovoj zemlji ima više sudskih izvršitelja nego imovine koju treba da zaplene od jadnih ljudi - kaže Lukas.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track