OPET VENDI: Nisam se dovoljno izmuzavala pa sam ugradila silikone!

Biser

OPET VENDI: Nisam se dovoljno izmuzavala pa sam ugradila silikone!

Stars -
Pevačica je priznala da je ugradnja silikona bila promašaj i greška, te da je to uradila jer se posle porođaja nije dovoljno izmuzavala, pa su joj grudi splasle

Folk pevačica Vesna Vukelić Vendi izvadila je silikonske implatante iz svojih grudi i otkrila da je sada svesna da je napravila veliku grešku kada ih je ugradila i da se povela za trendom koji je tada vladao.

"Silikoni su bili i ostali jedan moj nepromišljeni gaf. Neki zarez ili glupost u mojoj prošlosti. Imala sam dobru ponudu za slikanje za "Playboy" i onda sam smatrala da će to biti pun pogodak, ti silikoni na naslovnoj strani. Naravno, naslovna je bila perfektna, ali ne zato što su tu bili silikoni, već zato što je moj habitus bio takav da je istakao mene. To je naslovna strana ličnosti, a ne silikona", rekla je Vendi u emisiji "Dvogled", a zatim je dodala:

"Silikoni su strano telo, teški, nose se. Moram da napomenem da sam posle porođaja imala jedan problem, nisam se dovoljno izmuzavala, pa se desilo da su moje grudi koje nisu bile tako malo, splasle", rekla je Vendi.

(Opera 17)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track