OPORAVLJA SE: Lukas se uz pomoć fizikalne terapije sprema za koncert u Areni
Foto: Dragana Udovičić

Sprema spektakl

OPORAVLJA SE: Lukas se uz pomoć fizikalne terapije sprema za koncert u Areni

Stars -
Pevač je u poslednje vreme imao ozbiljne probleme sa kičmom, ali se uz pomoć upornih i teških fizikalnih vežbi njegovo zdrastveno stanje znatno poboljšalo

Za sve poštovaoce i fanove Ace Lukasa koji se spremaju da sa njim 3. novembra uživaju u najvećoj žurki na Balkanu, evo jedne lepe vesti!

Naime, opšte je poznato, da je folk zvezda u poslednje vreme imao ozbiljne probleme sa kičmom, ali se uz pomoć upornih i teških fizikalnih vežbi njegovo zdrastveno stanje znatno poboljšalo."Imao sam sreću da sam se na vreme javio lekaru koji mi je odredio adekvatnu terapiju koja pored lekova podrazumeva svakodnevne vežbe, ali i mirovanje. S obzirom na to da svakodnevno idem na fizikalnu terapiju, moja zdrastveno stanje se polako, ali sigurno vraća u normalu. Do 3. novembra biću kao nov i spreman da sa svojom publikom proslavim rođendan uz sjajan koncert koji će biti pun iznenađenja", otkrio je jedan mali deo svojih planova Lukas.Dakle, svi koji vole Lukasa i njegovu muziku pozvani su na rođendansku žurku koja je zakazana za 3. novembar u beogradskoj "Areni".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track