ORIGINALAN POKLON: Željko odveo Jovanu za rođendan u Dubai
Foto: Nebojša Mandić

Kantautor supruzi priredio iznenađenje

ORIGINALAN POKLON: Željko odveo Jovanu za rođendan u Dubai

Stars -
Joksimovići juče otputovali u Emirate, gde će pevač večeras održati koncert, a sina Kostu ostavili roditeljima i dadiljama na čuvanje

Željko Joksimović odveo je suprugu Jovanu u Dubai, gde će sutra zajedno proslaviti njen 34. rođendan, a ekipa Kurira ih je uslikala na surčinskom aerodromu „Nikola Tesla“ dok su se čekirali za let.Kako saznajemo, supružnici će u Emiratima provesti nekoliko dana, a glavni povod njihovog odlaska je pevačev večerašnji koncert u jednom klubu, koji su još od februara iščekivali s velikim nestrpljenjem.

- Željkova velika želja bila je da Jovana pođe s njim na ovo putovanje, na kome je planirao da joj priredi i rođendansko iznenađenje. Jednogodišnjeg sina Kostu ostavili su u Beogradu na čuvanje roditeljima i dadiljama, jer će oboje biti preokupirani pripremana oko spektakularnog nastupa u Dubaiju i zbog toga ne bi mogli u potpunosti da se posvete detetu.

Pošto nisu navikli da se odvajaju od naslednika, oni će često biti na vezi putem Skajpa - otkriva izvor blizak paru.

Joksimović i njegova supruga i ekipa bili su izuzetno raspoloženi na aerodromu. Prvo je stigao menadžer Bane Obradović sa muzičarima i toncima, a nakon dvadesetak minuta vozač je dovezao Jovanu i Željka.

Čekiranje... Joksimovići pred poletanje
Čekiranje... Joksimovići pred poletanje

Dane posle koncerta par će iskoristiti za odmor, a potom će se vratiti svojim svakodnevnim obavezama.

PopularniPRE ŽELJKA I ČOLA PEVAO U DUBAIJUZdravko Čolić je 20. februara održao koncert u Dubaiju pred više od 2.000 ljudi. U publici se tada provodio najbolji srpski teniser Novak Đoković.Dolazak na Joksimovićev nastup najavili su brojni gosti iz Emirata koji vole njegovu muziku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track