OSAMILA SE: Soraja guzu prži u Tivtu
Foto: Dragan Kadić

Seksi starleta

OSAMILA SE: Soraja guzu prži u Tivtu

Stars -
Paparaco Kurira uslikao Vučelićevu kako uživa na bazenu vile koju je iznajmila u Tivtu

Soraja Vučelić ove sezone vrelija je od leta! Izgleda da poznatoj starleti ne nedostaje plaža jer ju je juče paparaco Kurira uslikao kako uživa sama na bazenu jedne privatne vile u Tivtu, u kojoj boravi već nekoliko dana.

Nemirne grudiVučelićeva je popodnevne sate provela sunčajući se u dvorištu kako bi održala sveže nabačenu boju. A uz nju je i sva oprema neophodna za sunčanje: ležaljka, peškir, naočare za sunce, krema sa zaštitnim faktorom, mobilni telefon... Kad je Soraja krenula da uđe u vodu da se rashladi, ona se nije trudila da obuzda bujne grudi ispod minijaturnog kupaćeg kostima, pa su one u više navrata umalo izletele iz bikinija.

Nije za srčane bolesnikeFotografije koje je Kurirov paparaco tom prilikom napravio nisu za one muškarce sa slabim srcem jer, pored poprsja, razgolićenoj starleti su i ostale obline došle do izražaja. Po njenom zategnutom telu vidi se da bivša učesnica „Velikog brata“ svakodnevno vežba u teretani. Vučelićeva je, inače, imala veliku želju da se osami i izoluje. Očigledno joj je dosadilo da stalno bude u centru pažnje po noćnim klubovima, pa je bar na bazenu izbegla da sluša dobacivanja momaka na račun svog izgleda.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track