KAKVI ARŠINI: Vlada Stanojević izvisio za festival jer je tukao ženu, zamenio ga Kalinić

Druga Pinkova manifestacija

KAKVI ARŠINI: Vlada Stanojević izvisio za festival jer je tukao ženu, zamenio ga Kalinić

Stars -
Iako je najavljivao da će voditi manifestaciju 27. aprila, umesto Stanojevića domaćini će biti Milan Kalinić i Marijana Mićić

Vlada Stanojević je posle otkaza u jednom beogradskom klubu, koji je dobio zato što je prebio suprugu Ana Mariju Žujović, sada ostao i bez angažmana na drugom Pinkovom festivalu.

Iako je još u februaru najavljivao da će i ove godine on biti voditelj, poverenje je ipak ukazano Milanu Kaliniću i Marijani Mićić, koji će 27. aprila biti domaćini ove velike manifestacije. Vladimir Stanojević kaže da je logično što će festival voditi Milan i Marijana jer su oni domaćini dva najgledanija Pinkova formata.- Festival se na neki način vezuje za „Pinkove zvezde“ i „Pinkove zvezdice“ i održava se na njihovoj sceni. S toga je logično da manifestaciju vode voditelji te dve emisije. Festival će biti još bolji ove godine. U jednom periodu sam radio gotovo sve muzičke emisije, a sada pravim malu pauzu. Uskoro ću se vratiti s novom emisijom. Dobro je da me se gledaoci malo užele - brani se Stanojević, koji se na televiziji Pink nije pojavio od incidenta koji je imao sa svojom bivšom ženom, osim njihovog sramnog gostovanja u Jutarnjem programu.

Na istom zadatku... Milan Kalinić i Marijana Mićić
Na istom zadatku... Milan Kalinić i Marijana Mićić

Inače, ove godine festival će trajati samo jedno veče, kad će 25 izvođača izvesti numere koje će pre toga biti emitovane na radiju i na svim Pinkovim kanalima. Među njima su Vesna Zmijanac, Mira Škorić, Dara Bubamara, Alegro bend, Fantastik bend, Ćemo, Milena Ćeranić, Slavica Ćukteraš i drugi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track