OSVETA KOMŠIJA: Pazite gde bacate đubre da ne biste prošli kao Dara Bubamara!
Foto: Printskrin

Nemarna

OSVETA KOMŠIJA: Pazite gde bacate đubre da ne biste prošli kao Dara Bubamara!

Stars -
Pevačica očigledno do te mere uživa u stilu života velike zvezde kad sebi svakodnevno daje za pravo da uvek kada dođe u beogradsko elitno naselje baci nešto kroz prozor

Dara Bubamara ima automobil marke „porše karera“, kuću u Novom Sadu, stan na Dedinju, drugi u Parizu, po sopstvenom priznanju puno para i uz sve to neverovatnu dozu nekulture, koje bi se posramili i žitelji najruralnijih delova Balkana.

Pevačica očigledno do te mere uživa u stilu života velike zvezde kad sebi svakodnevno daje za pravo da uvek kada dođe u beogradsko elitno naselje baci nešto kroz prozor.

Nije isključeno da ispred njenog carstva nema kontejnera ili kanti za smeće, ali to opet nije dovoljno opravdanje za ovakvo ponašanje. Čak i da ih nema, pevačica bi mogla da se isprsi za neku fensi kantu i time doprinese zaštiti životne sredine. Ali očigledno da su na ponašanje morali da je „upozore“ stanari obližnjih zgrada koji su bili prinuđeni da nekoliko dana skupljaju njene otpatke i kao kaznu bace ih na njen automobil.

U prilog Darinom bahatom i nekulturnom ponašanju ide i izjava jednog njenog komšije koji je iz razumljivih razloga insistirao na anonimnosti.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track