OSVETLALA SI OBRAZ ŽENAMA, TI SI BROJ 1: Ona je oduševila Lukasa, a tek da vidite kako izgleda...
Foto: Printskrin

Zvezde Granda

OSVETLALA SI OBRAZ ŽENAMA, TI SI BROJ 1: Ona je oduševila Lukasa, a tek da vidite kako izgleda...

Stars -

Nemrina Mamaović iz BiH oduševila je žiri i dobila svih sedam glasova. Ona je učestvovala u prethodnoj sezoni Zvezda Granda, a žiri smatra da će ovaj put stići do finala.

Osim glasa, žiriju se svideo i stas.

"Jako si talentovana, lepa boja glasa, trileri, ukrasi. Lepo zvuči sve je kako treba, a onda sam spustila zid i videla ono što ja potenciram, a to je da se ova scena poštuje a ne samo talentom, već i energijom, glumom na sceni, a onda stajlingom i dobrim ukusom. Pored toga što si lepa i zgodna, imaš i ukus, ponašaš se kao zvezda. Stalno se pitam gde su lepe zvezde momci...?" rekla je peva Jelena Karleuša. Aca Lukas je bio kratak i jasan.

"Osvetlela si obraz svim ženskim kandidatima! Ti si broj jedan", rekao je pevač. "Pevaš odlično, sve to stoji, samo malo više da otvaraš usta... usta ti se ne pomeraju, samo to", posavetovala je Marija takmičarku. Ana Bekuta i Bosanac su imali smao jednu reč za Nerminu: Odlična!

"Ovo je tvoja godina, ti si broj jedan, složila bih se sa Acom", rekla je Viki Miljković a tajanestvni član žirija se se složio i rekao da je kandidatkinja odlična.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track