OTKIDA NA MUŽA POKOJNE PEVAČICE Anamarija: Zorane, željno te iščekujem!
Foto: Dragan Kadić

Ova učesnica „Parova“ pali se na Marjanovića

OTKIDA NA MUŽA POKOJNE PEVAČICE Anamarija: Zorane, željno te iščekujem!

Stars -

Njegova žena je dolazila u rijaliti da nam peva. Volela bih da ga upoznam, da i meni napiše hit. Jedva čekam naš susret, kaže Hrvatica o mužu pokojne pevačice Jelene Marjanović

Učesnica rijalitija „Parovi“ Ana Marija Džambazov (27) priznala je za Kurir da je slaba na Zorana Marjanovića! Dan nakon što smo otkrili da se jedna ukućanka luksuzne vile raspituje za muža ubijene pevačice Jelene Marjanović kontaktirali smo s hrvatskom starletom, koja nam je rekla da jedva čeka susret sa Zoranom.Ona nije želela da otkrije da li je Zoranu slala ljubavne poruke, ali je priznala da bi volela da ga upozna. Hrvatica, koja je posle prošlogodišnje sezone „Parova“ učestvovala i u „Maldivima“, gde je učila da peva, želi da joj Zoran pomogne da započne muzičku karijeru.

Pevala u „Parovima“... Jelena Marjanović
Pevala u „Parovima“... Jelena Marjanović

Odličan autor

- Naravno da znam ko je Zoran i ko mu je bila žena. Dolazila je u „Parove“ da nam peva. Volela bih da ga upoznam i da uspostavim saradnju s njim jer je on odličan autor, a ja počinjem da se bavim pevanjem i volela bih da mi uradi hit. Jedva čekam naš susret! Toliko mogu da kažem o Zoranu Marjanoviću - poručila nam je Anamarija preko produkcije Hepi televizije.Želi joj srećuTim povodom pozvali smo Zorana, koji nije krio zadovoljstvo zbog toga što učesnica „Parova“ pokazuje interesovanje za njega.- „Parove“ gledam kad stignem. Anamariji želim mnogo sreće u pevačkim vodama. Mi autori ozbiljno shvatamo naš posao. Ako je talentovana, ne vidim razlog zašto bi bilo koji kompozitor odbio saradnju s njom. Videćemo, rano je da se priča o saradnji, ipak, ona je sad u tom rijalitiju - rekao nam je Zoran.

Imala teško detinjstvoCELA PORODICA JOJ SE PREDOZIRALAAnamarija Džambazov je imala težak život - roditelji su joj bili narkomani i preprodavci droge, često su bili u zatvoru, a ona u domu za nezbrinutu decu. Kad je napunila 17 godina, roditelji su joj umrli od predoziranja heroinom, a nekoliko meseci kasnije ostala je i bez brata i sestre, koji su takođe umrli zbog droge. Roditelji su celo nasledstvo prepisali na nju, ali ona je prodala sve nekretnine, a novac potrošila.

Ljiljana Stanišić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track