OTKRIVENA TAJNA: MAJA NIKOLIĆ NAPUŠTA FARMU SVAKE NEDELJE Evo gde se Bogu moli!
Foto: Damir Dervišagić

Razotkrivena

OTKRIVENA TAJNA: MAJA NIKOLIĆ NAPUŠTA FARMU SVAKE NEDELJE Evo gde se Bogu moli!

Stars -
Pevačica je objasnila čelnicima televizije da je to deo njenog života, da joj to donosi mir i da u suprotnom neće ući u šou
Pevačica Maja Nikolić pristala je da uđe na "Farmu" pod uslovom da joj bude omogućeno da odlazi u crkvu. Uz dopuštenje produkcije, ona na svaka tri dana nakratko posećuje crkvu u Barajevu, gde se moli i celiva ikone.
"Ona je objasnila čelnicima televizije da je to deo njenog života, da joj to donosi mir i da u suprotnom neće ući u šou. Obećala je da odlazak u crkvu neće iskoristiti kako bi prikupljala informacije iz spoljnog sveta i da neće ni sa kim komunicirati, osim u molitvama. Oni su joj to omogućili i zato Maja dva puta nedeljno u pratnji nekoga iz produkcije odlazi u barajevsku crkvu, koja se nalazi u blizini imanja", otkrio je izvor blizak pevačici.
Isti izvor je objasnio da se Majini izlasci ne vide u programu, jer se dešavaju u zoru, pa pevačica uspeva da diskretno obavlja svoju versku dužnost kako se ostali farmeri ne bi pobunili. Inače, Maja je u nekoliko navrata i u rijalitiju "Farma" pričala o tome da voli da ide u crkvu.
Foto Printscreen
Foto Printscreen
(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track