OTKRIVENE SVE TAJNE FARMERA: Kriju porniće, imaju lažne momke, neverne supruge...

Rijaliti i u životu

OTKRIVENE SVE TAJNE FARMERA: Kriju porniće, imaju lažne momke, neverne supruge...

Stars -
U tome prednjači osvedočena svađalica Maja Nikolić, koja je udarila na najveću konkurentkinju za osvajanje 50.000 evra - Staniju Dobrojević

Farma 6 je tek počela a već padaju maske učesnika. Starlete i pevačice kriju porniće i momke, a pred kamerama pljuju jedna drugu na svakom koraku. U tome prednjači osvedočena svađalica Maja Nikolić, koja je udarila na najveću konkurentkinju za osvajanje 50.000 evra - Staniju Dobrojević.

"Ti si za mene glupa kao Merilin Monro", rekla joj je pevačica.

Nela Bijanić odlučila je da sve vreme promoviše bujne grudi budući da je prošli put u „Farmi“ bila smerna i ispala na samom početku. Za razliku od nje, Tamara Đurić pokazuje međunožje. Šta li će joj reći dečko kojeg nijednom nije pomenula?!

Stanija ne govori istinu da ima dečka Starleta sve vreme priča kako je u Americi čeka bogati biznismen, kojeg zove Zverka. "Imam dečka koji se protivio mom ulasku, ostao je u Americi i sigurna sam da ga neću prevariti", rekla je Stanija o svom imaginarnom momku. A odmah je bacila oko na oženjenog Kristijana. "Ranije je volela tetovirane, opasne, nabildovane momke", rekla je njena drugarica Tamara za Blic. Stanija je razotkrila i šta stvaramo misli o Srbiji i Srbina.

"Slikam se gola i okačim fotografije na društvene mreže da se idioti zagače", rekla je Stanija, a onda je čak i uvredila građane Srbije, nazvavši ih malograđanima.

Kristijan Golubović živi u Kraljevu sa suprugom i šestomesečnom ćerkom, a u „Farmu“ je ušao zbog dobrog honorara, koji će iskoristiti da sagradi kuću u Beogradu.

Foto Damir Dervišagić
Foto Damir Dervišagić

Zbog bojazni da ga supruga Tina ne prevari dok je on na seoskom imanju, Zvezdan je po kući postavio kamere i zamolio rodbinu da paze na pevačicu! Ali mu ni to nije bilo dovoljno pa je pijan posle žurke pobegao sa imanja da bi video svoju suprugu.

Jelena, go-go igračica, snimila je video u kojem igra "domino damu koja robu naređuje da joj liže stopala". Istetovirana starleta krije da je imala burnu vezu sa Vladom Matovićem, bivšim članom grupe „Elitni odredi“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track