OTVARAČICA USTA: Soraja peva u sebi za 1.300 evra!

Priznala

OTVARAČICA USTA: Soraja peva u sebi za 1.300 evra!

Stars -
Dok se pevači žale da je kriza i da nemaju dovoljno tezgi, starleta samo za držanje mikrofona dobija veliki honorar

Soraja Vučelić postala je zvezda makedonskih noćnih klubova.

"Makedonci vole Soraju jer izgleda odlično, oblači se provokativno i ne nosi brushalter. Gde god se pojavi, nastane delirijum. Ne zna da peva, ali to nam nije bitno. Samo za otvaranje usta dajemo joj od 1.000 do 1.300 evra", kaže Alek, menadžer jednog kluba u Skoplju.

Soraja je potvrdila ove navode i nimalo se nije potresla time što je nazivaju otvaračicom usta.

"Ja nisam pevačica! Sa Davorom Markovićem sam snimila pesmu „Đavo“, a on je u Makedoniji veoma popularan pa često zajedno nastupamo. Budući da sva svoja javna pojavljivanja naplaćujem, normalno je da i za te nastupe tražim honorar. I to nije slučaj samo u Makedoniji, već sam sve traženija i u Srbiji, gde u poslednje vreme takođe uzmem i do 1.300 evra po nastupu", kaže Soraja i dodaje da je jednom prilikom od imućnog Makedonca dobila bakšiš čak 3.000 evra jer mu je „otpevala“ pesmu Lepe Brene "Ti si moj greh“.

Soraja planira da joj pevanje ne bude samo dobro plaćen hobi, već želi da od otvaračice usta avanzuje i postane priznata pevačica.

"Iako imam jedan privatni biznis koji mi dobro ide, svakako planiram da se posvetim pevanju. Uzimaću časove pevanja", pohvalila nam se starleta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track